GÜN BİRLİK BERABERLİK OLMA GÜNÜDÜR

Van'ın köklü topluluklarından Küresünni temsilcileri 19. Dönem Van Milletvekili Mustafa Kaçmaz öncülüğünde, AK Parti Van İl Başkanlığı görevine atanan 23. Dönem Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'nu ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular. Ziyarette konuşan Türkmenoğlu, 'Gün birlik beraberlik günüdür' dedi.

Vansesi Haber Merkezi

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Van il Başkanlığı görevine atanan  23. Dönem Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana birçok Sivil Toplum örgütü, meslek odları, partililer, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Kanaat önderleri, Muhtarlar ve vatandaşların tebriklerini kabul eden AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na bir ziyarette Küresünni  topluluğu temsilcilerinden geldi.

"2019 için daha büyük bir heyecanla, inanarak  çalışacağız"

Küresünniler  19. Dönem Van Milletvekili Mustafa Kaçmaz, Küresünniler Derneği Başkanı Bilal Yücebaş, Muhtarları temsilen Alaköy Mahalle muhtarı Zeki Akyürek ve Eski Belediye meclis üyesi Şevket Zorkul  ve çok sayıda aile büyüğü ve aşiret mensupları ile birlikte parti binasına gelen heyeti Başkan Türkmenoğlu karşıladı. İl binası toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Türkmenoğlu, böylesi büyük bir ailenin desteklerini  görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. İlimizde her alanda  yer edinen Küresünni ailesi ile birlikte olmanın kendilerine güç verdiğini de belirten Türkmenoğlu, ‘‘Böylesi büyük bir desteği gördükten sonra 2019 için daha büyük bir heyecanla  çalışacağız. Gün birlik beraberlik günüdür. Ayrıştırmayı bir yana bırakarak yekvücut olup partimiz ilkesinde belirlenen hedeflere emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu yolda Mustafa Kaçmaz ağabeyimizin engin siyasi tecrübelerinden yararlanacağımızı da belirtmek istiyorum’’dedi.

"Üzerimize düşen  görevi yapmaya hazırız"

Daha sonra konuşan Küresünni ailesi lideri 19. Dönem Milletvekili Mustafa Kaçmaz da, Başkan Türkmenoğlu’na görevlerinde başarılar diledi. Küresünni ailesinin her zaman devletinin vatanının ve bayrağının yanında olduğunu sözlerine ekleyen Kaçmaz, ‘‘Partimizin il başkanlığı gibi sorumluluk isteyen bir göreve Van’ın öz evladı Kayhan Türkmenoğlu kardeşimizin getirilmesi tüm ailemizce mutlulukla karşılandı. Bizlerde üzerimize düşen  görevi yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum’’ dedi.

Bakmadan Geçme