FETÖ terörü yeniden ihanete başlayacak!

Yenilgiye doymayan ve yenilgiyi hazmedemeyen emperyalist güçlerin taşeronluğunu yapan güruhlar her seferinde yeni yeni saldırı ve ihanet planlarını devreye sokmaya çalışmaktadırlar. Ülkemizin diriliğini, birliğini hedef alan bu odakların kökü kazınıncaya kadar mücadele devam etmelidir. ABD elinde patlayan darbe girişiminin ardından yeni planları yürürlüğe koymuştur.

PKK ile sarmaş dolaş olan  FETÖ şimdiye kadar PKK ya verdiği desteğin karşılığını istemiş ve istekte kabul görmüştür. Şu anda yeniden büyük bir saldırı planı yapılmaktadır. PKK lı militanlar Çukurca Cevizli Yukarı Taşlık Bölgesine intikal etmişlerdir. Marinis (Kavaklı) Köyünü üs olarak kullanan PKK militanları, bu bölgede he türlü lojistik destek almaktadırlar. Marinis (Kavaklı)Köyu PKK nın sıtratejik bir alanıdır. Bu köyde PKK yanlıları çoğunluktadır. Her türlü kaçakçılığın merkezidir. Köyün girişinde ki Köprü Kayalarla kapatılarak barikat oluşturulmuştur. Askeri birliklerimizin köye girişi engellenmiştir. PKK ya gelen malzeme yüklü araçlar köye giriş yapmadan PKK yanlısı köylülerce araçlar boşaltılarak sırlarında taşımaktadırlar.Seçilmiş olan bu Bölge Hakkari, Çukurca, Yüksekova, Şemdinli ve Van a kadar uzanan bölgenin tamamına hakim bir konumdadırlar. Edinilen bilgilere göre Bölgede bulunan hayli kalabalık bir PKK gurubu saldırı hazırlıkları yapmaya başlamış durumdadır.

Öncelikle Bölgedeki Kürt halkının desteğini almak için bir propaganda ekiplerini bölgeye intikal ettirmişlerdir. Yaptıkları propaganda, Türk halkının ihtilali engelleme girişimini Kürtler de kendilerine model olarak seçsinler şeklindedir. " Türkler tankların üzerine çıktı. Tankları teslim aldı. İhtilali engellediler.  "Türkler kadar olamıyorsunuz. Özgürlük savaşı veriyoruz. Haydi ayaklanın Türk tanklarının üstüne yürüyün. Özgürlük savaşımızı başarıya ulaştıralım." gibi ajitasyonlarla Kürt halkını bu iğrenç oyunlarına alet etme  doğrultusunda çalışma başlatmışlardır. Aklıselim  Kürtlerin büyük bir çoğunluğu bu söylemlere itibar etmemektedirler. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin her yerinde sözde "Demokrasi ve Özgürlük" yürüyüşlerinin, kalkışmaların  planları yapılmaktadır. Kaybettikleri kitleleri yeniden kazanarak Devletimize karşı ayaklanma girişimi özlemi ve hazırlığı içindedirler. 

Tüm Devlet yetkililerini uyarıyorum. Ülkemiz gündeminin birinci maddesi haline gelen FETÖ ihanetine odaklanıp yinede FETÖ nun denetiminde olan PKK yı ihmal etmeyiniz. PKK lı belediyelere kayyum ataması yapılarak teröre bulaşmış olanların işten el çektirip göz altına alınmaları alabildiğince gecikmiştir. FETÖ'cular görevlerinden alınıyor ve tutuklama talebiyle yargıya gönderiliyorlar. Peki PKK lılara neden aynı işlem yapılmıyor. Anlamış değilim. Vatana ihanet eden herkes cezalandırılmalıdır. Uyumayın Devletimizi yönetenler. Sizlerden icraat bekliyoruz.

Ülkemizi canı pahasına koruyan ve tüm  hainlerle her platformda savaşan başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ile uyum sağlayan diğer görevlilerimizi minnetle, şükranla anıyorum. Ancak Devlette etkili ve yetkili konumda bulunan etliye sütlüye karışmayan  gün dolduran rengi belli olmayan, inisiyatif kullanmaktan  çekinen binlerce görevliyi de şiddetle kınıyorum. Bunlar kimden yana. Tuzluk gibi oturan, işgal ettikleri makamların hakkını vermeyen yetkilerini kullanamayan bu görevliler bulundukları görevlerden derhal alınmalıdırlar. Bütün mücadeleyi  Cumhurbaşkanından beklemek gaflettir. Herkes üstüne düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmek zorundadır. Allah Ülkemizi ve Liderimizi bütün hainlerin şerrinden korusun. Saygılarımla.

Bakmadan Geçme