Eş Başkanlar Çalışmaları İnceledi

Edremit İlçe Belediyesi Eş Başkanları Sevil Rojbin Çetin ve Abdulkerim Sayan, belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

Edremit Belediyesi’nin Fen İşleri, Çevre Koruma ve İmar müdürlükleri tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Edremit İlçe Belediyesi Eş Başkanları Sevil Rojbin Çetin ve Abdulkerim Sayan, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Çalışmalar hakkında personelden bilgi alan eş başkanlar, çalışma kapsamında mahallenin tüm ara sokaklarının da parke taşıyla döşenmesinin planlandığını ve bu doğrultuda mahallenin tümünde kademe kademe yol yapım çalışmalarının sürdürüleceğini belirttiler.
Daha önce hiç asfaltlanmamış olan Eminpaşa Mahallesi Gölaltı Sokak’ ta yapımı devam eden asfaltlama çalışması ile Ayazpınar Mahallesinde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını da inceleyen eş başkanlar Çetin ve Sayan, daha sonra kadınlar için başlatılan ‘Dara Jiyane Projesi’nin yapıldığı alanı da ziyaret etti.
Hizmetlere yönelik memnuniyetlerini dile getiren mahalleliye teşekkür eden Eş Başkan Çetin, hizmette adil davranarak her mahalleye hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi. Tek seferde her mahalleye hizmet götürmenin zor olduğunu da sözlerine ekleyen Çetin, çok çalışarak tüm zorlukların üstesinden geleceklerini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme