EMİTT FUARINDA VAN İLGİ ODAĞI OLDU

Merit Şahmeran Otel Genel Müdürü Recep Sulhan,İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen EMITT fuarında Van'ı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtti.

Rıdvan Can

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan ve sektör profesyonellerini bir araya getiren Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) her yıl olduğu gibi bu yılda kapılarını açtı. EMITT turizm ve seyahat fuarına Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Van'daki, otel yetkilileri ve turizmciler katıldı. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Van’ın tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin yanı sıra kente özgü coğrafi işaret tescil belgesi almış yöresel ürünler, savatlı gümüş tanıtıldı.

Sulhan: Van ilgi odağı oldu

Fuarın Van turizmi için oldukça verimli geçtiğini belirten MeritŞahmaran Otel Genel Müdürü Recep Sulhan, “İlimizin bulunduğu standa özellikle ilgi yoğundu diyebiliriz. Van'ın standını ziyaret eden ziyaretçilerimiz ürün çeşitliliği ve yöresel lezzetlerimizden çok memnun kaldılar. Doğası,  turizmi ve ürün çeşitliliğinin bol olduğu bir bölgeyiz ve yöremize has değerli ürünlerimizi ve ilimizin tanıtımını bundan sonrada en güzel şekilde gerçekleştirmek için yoğun uğraşımız devam edecektir” dedi.

Bakmadan Geçme