• Haberler
  • Güncel
  • Dülger Çirkin ve Kötü Tezahüratı Biz Sona Erdireceğiz

Dülger Çirkin ve Kötü Tezahüratı Biz Sona Erdireceğiz

Kara-Kobra Taraftarlar Dernek Başkanı Ercan Dülger, taraftarlar derneği olarak Van Büyükşehir Belediyespor’u desteklemenin yanında Van halkının da yanında olduklarını söyledi.

Kara-kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, Van Büyükşehir Belediyespor’un ligin ikinci devresinde yakaladığı çıkışı ve oynadığı futbol ile her kesimin beğenisini toplayan Kırmızı-Siyahlılar hem oynanan güzel futbolu hem de taraftarlarıyla her zaman gündemde yer aldığını belirterek, "Ancak çirkin ve kötü tezahürat Van'a yakışmıyor. Van Büyükşehir Belediyespor, Türkiye'nin en büyük şehir takımlarından çok güzel bir camiamız ve taraftarımız var. Ancak son haftalarda maalesef kulübümüz art niyetli taraftarların kötü tezahüratları nedeniyle sürekli para ve tribün kapatma cezaları aldık" dedi.

Kara-Kobra Taraftarlar Dernek Başkanı Ercan Dülger, taraftarlar derneği olarak Van Büyükşehir Belediyespor’u desteklemenin yanında Van halkının da yanında olduklarını ifade etmek için yeni projeleri hayata geçirmeye karar verdiklerini söyledi. Başkan Dülger, yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar taraftarlar olarak yapılan taşkınlıklar neticesinde kulübümüz çok ceza aldı en büyük ceza ise saha kapatma oldu. Artık kulübümüze zarar değil de yarar sağlamak adına mücadelemiz olacak. Kötü ve çirkin tezahüratlar takımımıza zarar veriyor. Tribünlerde kötü tezahürat ve küfürün son bulması için elimizden geleni yapacağız. Bizim tek amacımız, sevdalısı olduğumuz B.Belediyespor’un başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapmak. Maçlarda takımımızı doksan dakika boyunca destekleyeceğiz. Kara-Kobra taraftarları başta olmak üzere artık küfürle ve taşkınlıkla değil centilmenliğiyle tanınacak” diye konuştu.

Bakmadan Geçme