Dolgu Topuklu Ayakkabı

Dolgu Topuklu Ayakkabı

Ayakkabı kadınlar için özel bir yere sahip olan aksesuarlar arasında yer almaktadır. Hemen her kadın, kıyafetlerine uyum sağlayacak geniş bir ayakkabı dolabına sahip olmak istemektedir. Bu modeller arasında gündelik kullanılacak spor modeller olduğu gibi, düztaban olarak tercih edilen babet tasarımlar da bulunmaktadır. Topuklu ayakkabılar kategorisinde ise dolgu topuklu ayakkabı hem rahatlığı hem de sahip olduğu iddialı görüntüsüyle kadınların dolabında mutlaka yer alması gereken modellerden birisidir.

Dolgu Topuklu Ayakkabı Modelleri

Hemen her tarza hitap eden ayakkabı modelleri arasında yer alan dolgu topuklu ayakkabı, şıklığının yanı sıra konforu ile de tercih edilmektedir. Geniş bir model ve renk yelpazesine sahip olan bu tasarımlarla, hem kış mevsiminde hem de yaz mevsiminde her türlü kombinlerin tamamlanmasına yardımcı olmaktadır.

Hem rahat olabileceğiniz hem de kendinize uygun bir iddia yaratacağınız bu ayakkabı modelleri ile kendi tarzınıza imzanızı atmanın da ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Önü açık, önü kapalı, bilekten bağlamalı, deri, hasır ve daha pek çok modelin yer aldığı bu kategorinin tüm tasarımlarını incelemek için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bakmadan Geçme