Cumhurbaşkanı Vanlılarla buluşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Van ziyaretiyle ilgili basın açıklaması yaparak esnafı ziyaret eden AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Vanlıları büyük buluşmaya davet etti.

Burhan Ergin

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun parti binası önünde yaptığı açıklamaya Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Gülşen Orhan, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ve çok sayıda partili katıldı. Türkmenoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 Haziran Cumartesi günü saat 15:00’da Van Beşyol Mevkiinde düzenleyeceği miting ve toplu açılış törenine Vanlıları davet etti.

“Şer odaklara en büyük mesajı vereceğiz”

AK Partinin kurulduğu günden bugüne ülkeye ve Van’a yatırım yapmaktan, millete hizmet etmekten asla geri durmadığını belirten İl Başkanı Türkmenoğlu, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan halkımızla buluşmak üzere 11 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’da Beşyol Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış töreninde kadirşinas halkımıza seslenecektir. Her gün ülkemizde dünden daha bağlı, dünden daha güçlü millet buluşmalarına şahit oluyoruz. Van’da yaptığımız her mitingde Vanlılar katılımları ile rekor kırdı. 11. Haziran Cumartesi günü Yine bir rekor katılım ile vatandaşlarımız tarihi bir anın paydaşı olacaklardır. Türkiye için, Van için hep birlikte dün olduğundan daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımızı karşılayarak dış güçlere, şer odaklara en büyük mesajı vereceğiz. İlimizin değişiminde, dönüşümünde büyük projelerin hayata geçmesinde destekleriyle pay sahibi olan tüm hemşerilerimizi bir kez daha Cumartesi günü Beşyol meydanına, Cumhurbaşkanımız ile bu muhteşem tarihi ana davet ediyorum. Katılacak olan tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

“Cumhurbaşkanımızı Van’a yakışır şekilde ağırlayacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Van ziyaretiyle ilgili konuşan Türkmenoğlu, “Cumhurbaşkanımızı Van'da ağırlamanın şerefini, mutluluğunu, heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Van’da yapılan 155 yatırım tesisimizin, tahmini dört buçuk katrilyon, belki bugünkü fiyatla 8 katrilyon liralık yatırımların kurdelesini kesecek. O hizmetler tüm Vanlıların sosyal aktivitelerine, yaşamsal alanına katkı yapacak devasa projelerdir. Öncelikle bu projelerin ve yatırımların ilimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Biz Cumhurbaşkanımızın açılış programı münasebetiyle esnaflarımızı, tacirlerimizi, tüccarlarımızı, Van'da yaşayan tüm halkımızı bu mitinge davet etmek için saha çalışmalarını yürütüyoruz. Bütün teşkilat mensuplarımız sahada gerekli çalışmalarını yapmaktadır. Amacımız Cumhurbaşkanımızın halkla buluşmasını gerçekleştirmektir. Cumhurbaşkanı Van halkıyla kucaklaşacak. Cumhurbaşkanımız Cumartesi günü öğlen saatlerinden itibaren Van'a inerek miting alanında hemşehrilerimize hitap edecektir. Daha sonra açılış programlarına katılacak olan Cumhurbaşkanımız gençlik buluşması gerçekleştirecektir. 2018 yılından bugüne kadar Cumhurbaşkanımızı beşinci kez Van'da ağırlıyoruz. Her geldiğinde coşku selini daha farklı, daha fazla yaşıyoruz. Programımıza bakanlarımız, milletvekillerimiz, Cumhurbaşkanımızın başdanışmanı, Ankara'dan gelen MKYK üyelerimizin yanı sıra Cumhurbaşkanımızın kendi ekibi katılacak. Her bakanlığımızın kendine ait açılış yapılacak tesisleri var. Vanlılar bu yatırımlarla da buluşacak. Cumhurbaşkanımızın büyük buluşmasına tüm Vanlıları davet ediyorum. Bizlere onur verecekler, şeref verecekler. Cumhurbaşkanımızı Van’a yakışır şekilde ağırlayacağız. Allah’ın izniyle bunu da Türkiye ve dünya görecek” diye konuştu.

Türkmenoğlu beraberindeki partililerle birlikte esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek mitinge davet etti.

Bakmadan Geçme