BİRLİKSPOR DOLUDİZGİN

Sezon başından bu yana aldığı farklı galibiyetlerle grubunda liderliğini sürdüren Birlikpor hafta sonu Sanayi sahasında karşılaştığı Muradiye İkinisan spor'u 8-3 gibi farklı skorla yenerek namaglûp unvanını devam ettirdi.

Rıdvan Can

Van Amatör Lig 2'ci Kümede şampiyonluk mücadelesi veren Birlikspor Muradiye İkinisan spor'u 8-3 gibi farklı skorla yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza atarak hedefine emin adımlarla namaglûp ilerliyor.

Sanayi sahasında oynanan karşılaşmaya deneyimli Antrenör Bengin Çakay, idaresinde sahaya galibiyet için çıkan Birlikspor maçın başlama vuruşuyla birlikte rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyarak ilk yarıda Ali'nin (2) ve Can'ın (2) kaydettiği gollerle ilk yarıyı 4-2 önde kapattı.  İkinci yarıya da iyi başlayan Birlikspor, takım kaptanı Nedim'in (3) ve Uğur'un kaydettiği gollerle skoru 8-2'ye getirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında Muradiye İkinisan spor golü buldu ve skoru 8-3 yaparak mağlubiyetten kurtulamadı ve maçı Birlikspor farklı kazanarak ligde yenilmezlik unvanını kalan son iki maça taşıdı.

Alınan farklı galibiyetten ötürü futbolcularını tebrik eden Birlikspor Antrenörü Bengin Çakay. "yeni bir takım olmamıza rağmen sezon başından bu yana takım olarak iyi futbol oynuyoruz aldığımız sonuçlarla da iyi bir çıkış yakaladık ve bu çıkışımızı Muradiye İkinisan spor karşısında da farklı kazanarak Grup'ta hem yenilmezlik hem de liderliğimizi sürdürüyoruz ligin son iki haftasına girdik çok kritik iki maçımız daha var her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz şampiyonluk hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz" dedi. Futbolcuların ortaya koydukları mücadeleden son derece memnun olduklarını ifade eden deneyimli Antrenör Bengin Çakay, farklı galibiyeti vakıf başkanı kurucumuz Rasim Aslan ve Kulüp Başkanı Birol Duman, başta olmak üzere tüm kulüp yöneticilerine hediye ediyorum'' dedi.

Bakmadan Geçme