Aydın'dan yeni doğan bebekli ailelere ziyaret

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında yeni doğan bebekli aileleri ziyaret etti.

Basın Bülteni

Yeni doğan bebekler ve aileleri için başlattığı uygulamayla halkın teveccühünü kazanan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Aydın’ın,  ailelere olan ziyaretlerine devam ediyor. İçerisinde bebek bezi,  giyim seti, ıslak mendil, bebek yağı, bebek şampuanı, pişik önleyici krem, pudra, biberon, emzik, ateş ölçer, tırnak makası gibi ürünlerin yer aldığı “Hoş geldin Bebek” çantası ile yeni doğan bebekli ailelere misafir oluyor.

Başkan Aydın bu ziyaretler kapsamında Aslan ailesine misafir oldu. Aydın,  Aileye yeni katılan Delal bebekle yakından ilgilenerek bebek çantası paketlerini takdim etti. Aydın, Aslan çiftine bebekleriyle birlikte sağlıklı uzun bir ömür temennisinde bulundu.

Çiftler, bu anlamlı çalışma ve ince düşünceleri için Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’a teşekkür ederek, ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Bakmadan Geçme