Başarılı Olmak Zorundayız

Van Büyükşehir Belediyespor’un Antalya Manavgat ilçesinde sürdürdüğü kamp çalışmaları devam ediyor. Futbolcular yüksek tempoyla geçen Antalya kampını gazetemize değerlendirdiler.

Rıdvan Can

Büyükşehir Belediyespor futbolcuları Antalya kampını gazetemize değerlendirdi. Genel olarak iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen futbolcular, takıma yeni katılan oyuncuların adaptasyonda sorun yaşamadıklarını ve takım olarak tek hedeflerinin şampiyonluk olduklarını dile getirdiler. Futbolcular ve görüşleri:

Ali KURT: Tek düşüncemiz Play-Off

Kampta çok güzel bir çalışma ortamında çok yorucu ve faydalı bir dönem geçiriyoruz. Fizik olarak çok iyi durumdayız. Yeni takım arkadaşlarımızla da gayet iyi uyum sağladık. Kamp boyunca çok iyi çalıştık. Burada herkesin tek düşüncesi Play-Off.

Murat YILDIRIM: Kamp çok faydalı geçiyor

Gelen arkadaşlarımız zaten önceden karşılıklı oynadığımız karakterli oyuncular. Takımımda arkadaşlık çok iyi. Kamp çok faydalı geçiyor. Şampiyonluk hayalini kuruyoruz. Bunun içinde çok çalışıyoruz. İnşallah ligin sonunda Play-Off'a çıkacağız.

Murat BERGE: Çok iyi çalışıyoruz

Çok iyi çalışıyoruz Kamp dönemi çok iyi geçiyor. Moral ve motivasyonumuz üst düzeyde. Ligin 2. devresinde başarılı olacağız. Yeni gelen transferlerle uyum sorunu olmayacak. Futbolun dili bir. Gelen oyuncular kendini ispatlamış tecrübeli oyunculardır. Umarım takımımıza katkı sağlarlar..

Medeni BİNGÖL: İkinci yarı bizi zor maçlar bekliyor

Her şey yolunda. Çok yoğun bir kamp geçiriyoruz. Yeni arkadaşların takıma katılmasıyla ikinci yarıda daha güzel bir futbol izletmeye çalışacağız. İkinci yarı bizi zor maçlar bekliyor.

Osman YILDIRGAN: Herkes çok iyi çalıştı

Hazırlık kampı çerçevesinde yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bütünleşmemiz iyi. Bu güzel tablo ligin ikinci devresine yansır ve inşallah meyvesini alarak hedefimize ulaşacağız. B.Belediyespor taraftarına o büyük duyguyu yaşatacağız.

Salih TUNAR: Forma savaşı olacak

Yeni transferler geldi İnşallah takımımız daha iyi olur. Çok çalışmak zorundayız. Tatlı rekabet takıma katkı sağlayacak. Sonuçta burası Van, kimsenin forması garanti olmamalı. İkinci yarı her mevkide büyük bir forma savaşı olacak. Bu da takıma bence çok olumlu yansıyacak.

Serkan TUNAR: Beklentilerin farkındayız

Taraftarın beklentilerinin farkındayız. Beklenti bizleri güçlü kılıyor. O yüzden elimizden geldiği kadar karşılamamız lazım. İnşallah yolun sonunda şampiyonluk gelecek. Herkes yeter ki destek olsun.

Bakmadan Geçme