• Haberler
  • Ekonomi
  • Altında kıyametler kopacak... Hatice Kolçak son uyarısını yaptı!

Altında kıyametler kopacak... Hatice Kolçak son uyarısını yaptı!

Dünyada yaşanan ekonomik krizlerde güvenli liman olarak tercih edilen altın için ekonomist Hatice Kolçak, yatırımların artacağı o günü ilk defa duyurdu. Altın piyasalarında yaşanan dalgalanmaya yönelik önemli öngörülerini paylaşan Hatice Kolçak, '14 gün sonra yeni bir durum olacak' diyerek yeni rekorların yakın olduğunu belirtti. İşte, Hatice Kolçak'ın altın yorumları…

Sosyal medyada kripto para, altın ve dolar piyasalarına yönelik yaptığı açıklamalar ile büyük ilgi toplayan ekonomist Hatice Kolçak, Youtube yayınında piyasalara yönelik yeni önerilerde bulundu. Hatice Kolçak, Çin’de patlak veren ihracat krizi ve FED açıklamaları etkisinde yatırımcılara yol gösterecek paylaşımında 14 gün sonrasını işaret etti.

Altının düşüş yaşadığı dönemlerde telaşa kapılarak panikleyen yatırımcının sabırlı davranmasını isteyen Hatice Kolçak, belirlediği tarih aralığında gerçekleşecek etkilerden dolayı altın fiyatlarında da olumlu bir değişim olacağını söyledi.

Hatice Kolçak, piyasalardaki altın çıkışına yönelik tahminlerini güncelleyerek, “Bu süreç devam edecek. Altın yükseliş trendini sürdürecek” diyerek iki haftalık kritik süreye dikkat çekti. “Dolar değer kazandıkça altın da değer kazanıyor ve yükseliyor” diyen Hatice Kolçak, Eylül ayında dolarda görülecek artış ile altın fiyatlarında da beklenen yükselme gerçekleşeceğini ifade etti.

Hatice Kolçak, kripto, altın ve dolar piyasalarına yönelik bilgi ve deneyimini öngörüleri ile birlikte aktardığı Youtube videosunda, “Kriz yakında büyüyecek tam da pozisyon almak için zaman” diyerek yatırımcıya seslendi. Altına yatırım yapmak isteyenlerin bu dönemi fırsat olarak görmesi gerektiğini söyleyen Hatice Kolçak, “Zaman kaybetmeden farklı araçların bulunduğu bir birikim alanı oluşturulması gerektiğini” tavsiye etti.
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme