AK PARTİLİ ÖZGÖKÇE HALKLA BULUŞTU

AK Parti’nin Van Tuşba Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, seçim çalışmaları kapsamında İskele Mahallesi’nde halkla bir araya geldi.

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, beraberindeki AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, AK Parti Tuşba Belediye Başkan Aday adayları Necati Yertürk ve Süleyman Can ile AK Parti Tuşba Belediye Meclis üyesi adaylarla İskele Mahallesi’nde ev toplantılarına katıldı. Bayanların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Fevzi Özgökçe, “Sosyal belediyecilik kapsamında teyzelerimize analarımıza yönelik güzel projelerimiz var. Burada Tuşba ilçesinde öncelikli olarak kadınlara yönelik meslek edindirme kursları ve kendi el emekleri ile ürettikleri ürünlerini satma noktasında ve işyerlerini açabilmeleri için yardımcı olacağız. Kadınlarımızı her açıdan destekleyeceğiz. Mahallelerde kadınlara yönelik çalışmalar yapacağız. Özellikle çalışan anneler için kreş ve gündüz bakım evleri açacağız. Kadınlar için daha güzel ve stressiz bir yaşam alanı oluşturacağız. Çocuklar için yeni park ve oyun alanları oluşturacağız. Belediye tarafından yaz okulları açacağız. Yaz okullarında kültürel gezilerle özellikle küçük yaştan başlayarak çocuklarımızı yetenekleri doğrultusunda spor dallarında yetiştirilmesi noktasında tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Ayrıca kadınlarımızın temiz bir ortamda Van’ın meşhur semaver çayını içip sohbet edebilecekleri çok güzel ve modern yeşil alan ve park projelerimiz var” dedi.
Bayanların sorun ve taleplerini de not alan Özgökçe, konuşmasının ardından başka bir programa katılmak üzere ev toplantısından ayrıldı.

Bakmadan Geçme