AK PARTİ 30 MİLLETVEKİLİ İLE VAN’A ÇIKARMA YAPTI

Barış, kardeşlik ve ileri demokrasi için Van’a geldiklerini belirten AK Parti Genel Merkez teşkilat Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Koordinatörü Nurettin Nebati: Van’a önem veriyoruz. Bu nedenle 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimleri kazanarak Vanlıları AK Parti belediyeciliğiyle tanıştıracağız.

Fazıl ERÜŞ

AK Parti Genel Merkez teşkilat Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Koordinatörü Nurettin Nebati’nin başkanlığında 30 Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları üyeleri bu sabah Van’a geldiler. Milletvekillerini AK Parti Van Milletvekilleri Mustafa Bilici, Burhan Kayatürk, Gülşen Orhan, Fatih Çiftçi, İl, İlçe teşkilatları ve partililer karşıladı. Edremit’te Sütçü Fevzi Kahvaltı Salonunda kahvaltı yapan Milletvekilleri basın açıklaması yaparak esnaf ziyareti için Van Merkeze geldiler. Milletvekillerini temsilen Abdullah Aras ve Nurettin Nebati birer konuşma yaptılar.

Van’a gelen AK Parti Milletvekilleri ile iki gün boyunca seçim çalışmaları yürüteceklerini belirten AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, “Milletvekillerimizin Van’a düzenlediği bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Milletvekillerimizle dolu dolu iki gün geçireceğiz. Milletvekillerimizle gezerek esnaflarımızın sıkıntısını dinleyeceğiz ve seçim nabzını yoklayacağız. Daha sonra ise gruplar halinde dağılarak İlçelerimizi gezeceğiz” dedi.

Van’a neler yaptığımızı anlatacağız

Van’a gelişlerinin çok özel nedenlerinin olduğunu vurgulayan AK Parti Genel Merkez teşkilatı Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Koordinatörü Nurettin Nebati, “ Son bir kaç yıldır Van’a gelişimizin sayısını hatırlamıyoruz. Bugünkü gelişimizin farklı ve özel nedenleri var. 30 Milletvekili ve 6 tane Genel Merkez Kadın Kolları Merkez yönetim kurulu ile Van’a geldik. Van depreminden sonra güçlü Türkiye Cumhuriyetinin güçlü iktidarı olan AK Parti’nin Van’a neler yaptığını göstermek ve anlatmak için geldik. Depremden sonra Van’da yapılan yatırımlar inanılmaz bir değişime neden oldu”diye belirtti.

Artık anneler ağlamıyor, ciğerler yanmıyor

Türkiye’nin barış sürecine hasret olduğunu belirten Nebati, “Barışı sürecinin Van’a ve Türkiye’ye kattığı kardeşlik duygusunu vatandaşlarımızla paylaşacağız. Barış süreci ile birlikte insanlarımız bin yıllık kardeşlik duygusunun nasıl olduğunu gördüler. Artık anneler ağlamıyor, ciğerler yanmıyor. Kardeşliğin barışın ne demek olduğunu anlıyoruz. Türkiye’nin her mahallesinde, her sokağında ve her evinde seçim heyecanı yaşanıyor. Bu seçim heyecanı Van’da da kendini gösteriyor. Biz bu heyecanı da paylaşmak üzere geldik. AK Parti o kadar güçlü bir Parti ki adeta bir parti milletvekillerinin sayısı kadar Van’a geldi. Milletvekillerimiz seçimlerin nasıl olması gerektiği ususunda kanaatlerini bildirecekler.  Seçimler kardeşlik hukuku, demokratik temahüllerine uygun ve herkesin kendini özgürce ifade edebileceği şekilde olmalıdır. Van’daki seçmenleri ziyaret ederek taleplerinin alacağız. Bu çalışmalarımızı esnaf ziyareti ile bitirmeyeceğiz.  Van’daki kanaat önderleri ile de bir araya geleceğiz. 2 gün boyunca ev ev dolaşacağız. Merkez dışındaki İlçelere de gruplar halinde gideceğiz. Van’a önem veriyoruz. Van’ı alarak Vanlıları AK Parti belediyeciliğiyle kaynaştırmış olacağız. Bunun neticesinde de deprem sonrasında kazanılan ivmeyi geliştireceğiz. Biz barış, kardeşlik, ileri ve çağdaş demokrasi için buradayız. Kardeşlerimize sarılmak için buraya geldik. Ellerimizde karanfillerle vatandaşlarımıza gideceğiz. Vanlıların gözlerindeki ışıltılarını, gönüllerindeki sıcaklığı hissedeceğiz ve bu sıcaklığı kendi seçim bölgelerimize döndüğümüzde Van’ın kardeşlik ve dostluk duygularının ne kadar güçlü olduğunu seçmenlerimize anlatacağız. Van’da inşallah güzel bir seçim çalışması yapacağız” şeklinde konuştu. 

Van’a çıkarma yapan AK Parti Milletvekilleri:

 

AK Parti Genel Merkez teşkilatı Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Koordinatörü Nurettin Nebati,

Mardin Milletvekili: Gönül Bekin Şahkulubey

 Kahramanmaraş Milletvekili: Sıtkı Güvenç

Kilis Milletvekili: Ahmet Salih

Ankara Milletvekilleri: Tülay Selamoğlu, Nurdan Şanlı, Ülker Güzel

Batman Milletvekili: Ziver Özdemir

Bingöl Milletvekili: Eşref Taş

Denizli Milletvekili: Nurcan Dalbudak

Konya Milletvekili: Ayşe Türkmenoğlu

Kahramanmaraş Milletvekili: Sevde Beyazıt Kaçar

İstanbul Milletvekili: Tülay Kaynarca

Adana Milletvekili Fatoş Gürkan

Antalya Milletvekili: Gökçen Özdoğan Enç

Balıkesir Milletvekili: Tülay Babuşçu, Ali Aydınoğlu

Malatya Milletvekili: Öznur Çalık

Düzce Milletvekili: İbrahim Korkmaz

Ağrı Milletvekilleri: Mehmet Kerim Yıldız, Ekrem Çelebi

Diyarbakır Milletvekili: Cuma İçten

Konya Milletvekili: Mustafa Baloğlu

Yozgat Milletvekili Yusuf Başer

Adıyaman Milletvekili: Salih Fırat

Gümüşhane Milletvekili: Kemalettin Aydın

AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarından Filiz Kozan, Meryem Göka, Z. Füsun Kömet, Julide Sarıeroğlu, ve Selim Altuntaş katıldı.

 

 

 

 

Bakmadan Geçme