AGD’den ASKON’a Ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği Van Şube Başkanı Şeref Akbulut, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle beraber kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Van Şubesi’ni ziyaret etti.

Samimi bir havada geçen ziyarette; AGD Van Şube Başkanı Şeref Akbulut yapmakta oldukları çalışmalar hakkında bilgi verirken, ASKON’un ekonomiye sağladığı katkılardan  bahsetti. Maddi kalkınmanın ancak sanayileşmeyle mümkün olacağını belirten Akbulut; “Türkiye’ye hakim olan, bütün İslam alemine hakim olur. Sapık inanışlarını gerçekleştirebilmek maksadıyla dünyayı sömüren ve İslam ülkelerinin gelişmesinden rahatsız olan Siyonistler bu gerçeğin farkındadır ve Türkiye’nin sanayileşmemesi için de ellerinden gelen her türlü gayreti gösteriyorlar. Şu anda maalesef devlet politikası olarak sanayileşme yerine, daha çok müstemleke tipi kalkınmaya yönelik hizmetler yapılıyor. Bu da uzun vadede Türkiye’nin dışa bağımlı ve borca esir bir ülke olmasına sebebiyet verecektir. ASKON, Erbakan Hocamızın da telkinleriyle küresel sermayeye karşı bir başkaldırı maksadıyla kurulmuştur. Günümüze kadar misyonu gereği sermayenin belli azınlıkların elinde tekelleşmesini önlemek için gerekli katkıları sağladığı gibi, bundan sonra da sanayileşmeye ve adil paylaşıma önemli katkılar sağlayacağını ümit ediyoruz” dedi.  

ASKON Van Şubesi yeni başkanı Adnan Ertürk’e hayırlı olsun dileklerini de ileten Akbulut; Anadolu Gençlik Derneği Van Şubesi’nin çalışmalarına yaptıkları katkılardan dolayı Adnan Ertürk’ün şahsında tüm ASKON üyelerine teşekkür etti. Akbulut ziyaretin sonunda, ASKON’un kuruluşuna öncülük eden ve “Ağır Sanayi Hamlesi” ile Türkiye’nin sanayileşmesi adına önemli adımlar atan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “Davam” kitabını Ertürk’e hediye etti. 

Bakmadan Geçme