Aday adayı Şevgin'den teşekkür mesajı

AK Parti Van Milletvekili aday adayı olarak müracaatta bulunan Van'ın saygın iş insanlarından Sanayici Celal Şevgin, 'Ben' değil 'Biz' anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek, aday adaylığı sürecinde kendisine destek olan herkese çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Basın Bülteni

AK Parti Van Milletvekili aday adaylığı sürecinde, ellerinde gelen tüm çabayı gösterdiğini belirten Sanayici Celal Şevgin, sorumluluğunu fazlasıyla yerine getirdiğini söyledi.

Milletvekili aday adayı Şevgin, “Yaklaşık bir aylık aday adaylığı sürecimde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Partimiz tarafından bize tevdi edilen tüm sorumluluklarımızı yerine getirdik. Gitmediğimiz ilçe ziyaret etmediğimiz yönetimi kalmadı. Birçok yerde vatandaşlarımızla bire bir görüşerek, sorun ve taleplerini dinleme fırsatı bulduk. Gittiğimiz her yerde büyük bir ilgiyle karşılandık. İş insanı Sanayici Celal Şevgin kimliğine gösterilen ilgi şahsımı ziyadesiyle memnun etti. Allah’ın izniyle şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada, halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Milletvekili aday adaylığı sürecinde gördük ki, halkımız bizden daha çok hizmet bekliyor.  Gördüğümüz ilgi ve alaka bizlere oldukça moral oldu. Küçük bir bakkal dükkanı ile başlayan iş serüvenimiz, çok şükür bugün Türkiye’nin dört bir yanına “Şevginer” markası ile ürün gönderen, bayilik veren güvenilir marka olan “Şevginler Holding” olmayı Allah bizlere nasip etti. Yanımızda sürekli çalışan 300’e yakın insanımız var. Allah’ın izniyle ileri ki süreçte bu sayıyı 500 ila 600’e çıkarmayı hedefliyoruz. Biz kadere iman etmiş bir toplumuz. Son güne kadar  Milletvekili Listesinde seçilebilecek bir yerde, yer adlığımızı çok iyi biliyoruz. Nasip olmadı mı yapacak bir şey olmaz. Demek ki hakkımızda böylesi daha hayırlı imiş. Her zaman ne diyoruz! “Hakkımızda hayırlısı ne ise, Allah onu bize nasip etsin diyoruz” demek ki, Yüce rabbim böylesini bize nasip etti. Allah’a İman etmiş insanlar olarak, nasibimizde ne varsa onunla şükür etmesini bilmeliyiz. Listede yer aldık, çıkartıldık, alt sıra, üst sıra derken, birçok değişimler yaşandı. En sonunda hakkımızda nihai karar verildi. Belki Milletvekili adaylığı listesinde yer almadık ama milletimin gönlünde güzel bir yer aldığıma inanıyorum. En çok sevindiğimiz konu, milletimin gönlünde yer edinmek oldu. Bu süreçte bize yakın ilgi gösteren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bizlere emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum” diyerek, 14 Mayıs seçimlerinin şimdiden, şehrimize, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme