Abdulmenaf Keyifli: Mega Projelerle Geliyoruz

Ak Parti İpekyolu İlçe Belediye Başkan adayı Abdulmenaf Keyifli seçim çalışmalarına başladı.

İlhan SİYAHTAŞ

Adaylığı ile ilgili değerlendirmede bulunan Keyifli “Ak Parti İpekyolu İlçe Belediye başkan adaylık başvurumuz olmuştu. Milletvekillerimiz, İl Başkanlığı, İpekyolu İlçe Başkanlığı, Büyükşehir belediye başkan adayımız tercihlerini benden yana kullandılar. Bu ağır görevin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Başka arkadaşımıza adaylık verilmiş olmuş olsaydı çalışmalarımıza aynı şekilde devam edecektik. Sonuçta biz Ak Partiliyiz. Yükümüz daha da ağırlaştı. Bunun bilicindeyim “ dedi.

Çalışmalarımızı halka tanıtacağız

Seçim çalışmalarını koordineli bir şekilde yürüteceğini belirten Abdulmenaf Keyifli “Bu seçim geçen seçimlere benzemiyor, Büyükşehir olduğumuz için daha farklı olacaktır. İlçemize yönelik özel proje çalışmalarımız var. İlçemizin yapısını değiştirecek, güzeleştirecek projeler hazırlıyoruz. İleriki günlerde proje çalışmalarımızı törenle halkımıza tanıtacağız. Van ilimize ve İpekyolu ilçemize yenilik kazandıracağız. Projelerimizin içinde mega projelerimizin olduğunu söylemek isterim. İpekyolu ilçemizin ihtiyaçları ve sosyal gelişimine göre çalışma yaptık. Yaptığımız bütün projeler rakiplerimizin hayal bile edemediği projelerdir. Kazandığımız takdirde projelerimizi AK Parti hükümetinin desteği ile hayata geçireceğiz” dedi.

İpekyolu ilçemizin sorunu çarpık kentleşme

Başkan adayı Abdulmenaf Keyifli “ İpekyolu ilçemizde en belirgin sorunlardan biri hatta en önemlisi çarpık kentleşmedir. Çarpık, plansız kentleşmeyi önlemek ve düzeltmek için çalışmalarımız olacaktır. İmar konusunda bu ilçemizde oturan halkımızın çok büyük sorunları var, sorunları inşallah çözüme kavuşturacağız. İlçemizde çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri yeşil alan ve parklarımız yok. İlçemize çocuk parkları, oyun alanları, yeşil alan ve spor alanları yapmayı hedefliyoruz. İmar alanındaki sorunları çözdükten sonra saydığım eksiklikler kendiliğinden ortadan kalkacaktır. Caddelerimiz araç parkına dönmüş durumda. Otopark ile bu sorunu köklü şekilde çözeceğiz” dedi.  

Bakmadan Geçme