Yarın Van'da elektrikler kesilecek!

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 4 Mart Pazartesi (Yarın) Van'da elektrik kesintii yapılacağını açıkladı.

VEDAŞ yaptığı açıklamada 4 Mart Pazartesi yarın Van’ın bazı ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte elektriklerin kesileceği yerler…

VAN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Bahçıvan Mahallesi Ve Bağlı Sokaklarda, Cumhuriyet Mahallesi Ve Bağlı Sokaklarda , Ali Paşa Mahallesi Ve Bağlı Sokaklarda Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Kandahar Mahallesi Göksarlar Halı Saha Yanı Demirler Küme Evleri Civarında Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Çelebibağı Mahallesinde Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde 09.00 ile 12.00 saatleri arasında, Şabaniye Mahallesi Ve Buna Bağlı Yunus Emre Sokakta Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 10.00 ile 14.00 saatleri arasında, İskele, Abdurrahman Gazi, Altıntepe Mahallelerinde Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme