Bilici'den Tuşba Açık Oto Pazarına ziyaret

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, seçim çalışmaları kapsamında Tuşba Açık Oto Pazarını ziyaret etti.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için vatandaşları ziyaret ederek destek isteyen Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, seçilmesi halinde sorunları çözmek için çalışacağını belirterek, “Sorun çok, dert çok çare bulan yok. İnşallah 31 mart sonrası tüm dert ve sorunlarımızı hep birlikte çözeceğiz” dedi.

“31 Mart günü desteklerinizi bekliyoruz”

Bilici açıklamasında “Seçim çalışmalarımız kapsamında vatandaşlarımızı ziyaret ederek, sorunları ve talepleri dinliyoruz. İlimizin ciddi sorunları bulunmaktadır. Kıymetli hemşerilerimiz 31 Mart yerel seçimlerinde artık siyah ve beyaz arasında tercih yapmak zorunda değilsiniz. Yeniden Refah Partisi olarak projelerimiz ve hizmetlerimiz ile sizlerin yanındayız. 47 bin sandığa tepkili olan seçmenimiz sandığa gitmemek , sizlere bu hayatı reva görenlere bir ceza değildir. İradenizi sandığa yansıtarak bu kötü düzene bir dur deme vakti gelmiştir. Adil, ahlaklı ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile sizlere hizmet etmek için 31 Mart günü desteklerinizi bekliyoruz” dedi.


 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme