Voleybol Takımından Bir Başarı Daha

Van Mesut Özata Anadolu Lisesi Voleybol Takımı, Bitlis’te düzenlenen Türkiye Okullar arası Grup Eleme Müsabakaları’nda birinci oldu.

Bitlis’te yapılan müsabakalarda büyük bir başarı sergileyen Van ekibi, namaglûp olarak birinci oldu. Verdikleri sözü yerine getirdiklerini belirten takım kaptanı M. Sait Bildirici, “Bizim grubumuzda 9 takım vardı. Bütün maçlarımızı yine set vermeden kazandık. Önceden hocalarımıza verdiğimiz sözü yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz. Bütün takım arkadaşlarım adına bizden desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz, beden eğitimi öğretmenimize ve tüm hocalarımıza teşekkür ederim” dedi.
Beden Eğitimi Öğretmeni Besra Ceren Öztürk ise, öğrencilerinin elde ettiği başarının asla tesadüf olmadığını belireterek, “Verilmiş büyük bir emek var. Çocuklarım ilde olduğu gibi bölgede de büyük bir başarı ile namaglûp bir şekilde bölge birincisi olarak geri döndüler. Şimdi hedefimiz yarı final. İnşallah orayı da en iyi şekilde geçmeye çalışıp, ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” diye konuştu.
Okul Müdürü Orhan Güleşçe de, öğrencilerini başarılarından dolayı kutlayarak her zaman destek vereceklerini belirtti. 
Mesut Özata Anadolu Lisesi Voleybol Takımı, 18-23 Ocak 2014 tarihlerinde yapılacak olan Türkiye yarı final maçları için çalışmalarına başladılar. 

Bakmadan Geçme