Vanspor'dan taraftara teşekkür

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, Esenler Erokspor maçında takımı yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Esenler Erokspor’a 2-0 yenilerek şampiyonluk yolunda yara almıştı. Cumartesi günü saat 14:00’da sahasında Afyonspor’la karşılaşacak olan Kırmızı Siyahlı temsilcimiz sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

“NİCE ZAFERLERE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Esenler Erokspor maçında stadı dolduran taraftarlara teşekkür eder Vanspor Futbol Kulübü yaptığı açıklamada, “Değerli Vanspor taraftarı, Esenler Erokspor karşılaşmasında bizimle birlikte olduğunuz için minnettarız. Tribünleri doldurarak 90 dakika boyunca takımımıza inanılmaz destek verdiniz. Sizlerin coşkusu ve sevgisi, maçın her anında bize güç verdi. Sizlerin tutkusu ve sadakati, Vanspor’u daha ileri taşımak adına bize ilham veriyor. Geçtiğimiz maçta alınan sonuç ne olursa olsun, birlikte daha nice zaferlere yürüyeceğimizden emin olabilirsiniz. Bu muazzam destek için teşekkür ederiz. Takımımız adına gururluyuz ve bu gururu sizinle paylaşmak bize güç katıyor” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme