Van YYÜ'de tarım marketi açıldı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi kampüsünde Tarım Kredi Kooperatif Marketi hizmete açılarak kampüste bulunan öğrenci ve personellere yeni olanak sağladı.

İlk şubesi Mart 2017’de açılan ve başlangıçta fiyat dengesi sağlamak amacıyla büyük şehirlerde teşkilatlanan Kooperatif Marketler, tüketicilere daha yaygın bir ağ ile hizmet sunabilmek adına yurt genelinde şube sayısını artırmaya devam ederek Van YYÜ kampüsünde de yeni şube açılarak bu ağa dahil oldu.
Tarım Kredi ortaklarından alınan doğal ve kaliteli ürünleri tarım Tarım Kredi Kooperatif  tesislerinde işleyerek veya işleterek Tarım Kredi Kooperatiflerinin yanı sıra Kooperatif Marketleri aracılığı ile tüketicilere ulaştırılarak yeni olanaklar sağlamaya devam ediyor. 
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi zeve kampüsünde açılan Tarım Kredi Kooperatif Marketi çiftçiden alınan ham maddeleri işleyerek ürünleri tüketiciyle ulaştırma amacı taşıyor. bugünden itibaren kampüs alanında öğrencilere ve üniversite personeline doğrudan hizmet verebilecek. Açılışa katılan Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, marketin açılışıyla ilgili hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Rektör Şevli, gerek öğrenci gerekse personelin talebi doğrultusunda kampüs içerisindeki olanakların artırıldığını ifade etti. Açılışa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenay Baydaş, Prof. Dr. Murat Kayri ve Prof. Dr. Cemil Göya, Genel Sekreter Cahit Tekin, Van İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Abdulkerim Yücel, Van Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Mehtap Aydınoğlu ile birçok akademik ve idari personel de katıldı.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme