Van'da su kesintisi yapılacak

Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (VASKİ) 25 Nisan Perşembe günü (Bugün) Van'da su kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte detaylar…

Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (VASKİ) bugün Van’ın İpekyolu ilçesinde bazı mahallelerde yapılacak olan çalışma nedeniyle 5 saatlik su kesintisi yapılacağını duyurarak vatandaşlara uyarıda bulundu.

VASKİ tarafından yapılan açıklamada; “İpekyolu İlçesi Bostaniçi Mahallesi Samancılar Mevkisinde 500'lük İsale hattımızda meydana gelen ani arıza nedeniyle; Sıhke TOKİ, Beyüzümü, Yalımerez, Hamurkesen ve Kıratlı Mahallelerinde 25 Nisan 2024 perşembe günü saat 11:00 ile 16:00 saatleri arasında zorunlu su kesintisine gidilecektir. Yapılacak çalışmanın hızlı ve programlı bir şekilde tamamlanması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Meydana gelen ani arızanın onarılmasıyla birlikte sular verilecektir. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için tedbirli olmaları gerekmektedir.” Şeklinde ifadelere yer verildi.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme