Van'da elektrik kesintisi yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 25 Nisan Perşembe  (Bugün) Van'ın bazı ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 25 Nisan Perşembe  (Bugün) Van'ın bazı ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurarak vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar…

Van’ın Bahçesaray ilçesinde 10.00 ile 13.00 saatleri arasında, Değirmen. Liman. Toki. Mirhasan. Pınar.Sungurlu.Keskin.Papatya.Çatbayır Düzbaşı planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır. 
Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Cevdetpaşa, Hafiziye, Cumhuriyet Mahalleleri, Şerefiye,Hafiziye, Bahçıvan, Cumhuriyet Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’In Gürpınar ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Bükeç, Oğuldamı, Örmeli, Geziyurt, Kalkanlı, Kılıçtutan, Sıcaksu, Topçudeğirmeni, Dağseven, Kırkgeçit, Kapçık, Topyıldız Beşbudak, Çepkenli, Geçerli, Özlüce, Taşlıyazı, Akdoğu, Çatakdibi, Dolaylı, Yalınca, Dikbıyık, Üçdoğan - Mahalleleri planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Özalp ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Aşağıakçagül, Yarımkaya, Bodurağaç, Çırakköy, Hacıali, Sağmalı, Çakmak Mahalleleri planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme