Van'da kesinti yapılacak!

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 10 Haziran Pazartesi (bugün) Van'da bazı ilçelerde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte detaylar…

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 10 Haziran Pazartesi (bugün) Van’ın İpekyolu, Edremit, Tuşba, Erciş, Çaldıran, Gürpınar  ve Saray  ilçelerinde planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. 

VEDAŞ tarafından yapılan açıklamada;

Van’ın İpekyolu ilçesinde saat 09.00 ile 17.00 arasında, Beşçatak, Değirmenköy, Karpuzalanı, Kavuncu, Köşebaşı, Sarmaç Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde saat 09.00 ile 17.00 arasında, eminpaşa mahallesi, eminpaşa cad. Eminpaşa 2. Sok- eminpaşa cad. 2. Çıkmaz serdar sok, serdar çıkmaz sokaklarda, akın, kurubaş mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde saat 09.00 ile 17.00 arasında, Akköprü, Beyüzümü Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde 09.00 ile 17.00 arasında, Çelebibağı, Örene, Görüşlü, Çelebibağı Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesinde saat 09.00 ile 17.00 arasında, Arındı, Çatakdibi, Doluçıkın, Güleçler, Murataldı, Sevindik, Taşdöndüren, Tutak, Uzungedik, Yedisalkım, Yurtbaşı Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Saray ilçesinde saat 09.00 ile 17.00 arasında, Saltuk Karakolunda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Çaldıran ilçesinde saat 09.00 ile 17.00 arasında, Beydoğan, İsmailbaba, Yücelen, Yukarıdikme Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.” İfadelerine yer verildi.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme