Van'da kesinti yapılacak!

VEDAŞ, 23 Mayıs Perşembe (bugün) Van'da 7 ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 23 Mayıs Perşembe Van’da 7 ilçede elektrik kesintisi yapacağını açıkladı. VEDAŞ, bugün 7 ilçenin bazı mahallelerinde planlı onarım bakım çalışması nedeniyle enerji kesintisi yapılacağını belirterek vatandaşların tedbirli olması konusunda uyardı.

VAN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Van’ın İpekyolu ilçesinde 13.00 ile 16.00 saatleri arasında, Cumhuriyet Mahallesi Ve Bağlı Sokaklarda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 13.00 ile 16.00 saatleri arasında, Serhat Mahallesi Ve Bağlı Sokaklarda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 11.30 saatleri arasında, Fırat  Mahallesi Ve Bağlı Sokaklarda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 10.00 saatleri arasında, Cevdet Paşa Mahallesi Ve Bağlı Sokaklarda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 10.30 ile 11.00 saatleri arasında, Karşıyaka Mahallesi Ve Bağlı Sokaklarda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 13.00 ile 14.00 saatleri arasında, Selimbey Mahallesi Ve Bağlı Sokaklarda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 12.00 ile 14.00 saatleri arasında, Akçift, Atmaca, Bağdaşan, Çakırbey, Çolpan, Dağönü, Değirmenözü, Derebey, Ermişler, Esenpınar, Gedikbulak, Göllü, Güvençli, Halkalı, Karaağaç, Kumluca, Meydancık, Özyurt, Pirgarip, Sağlamtaş, Şahgeldi, Tabanlı, Yaylıyaka, Yeşilsu, Yumrutepe,Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Gönderme Mahallesi, Köprü Mezrasında planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Çatak ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Atlıhan Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Özalp  ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Sarıköy Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Kadirasker Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Çaldıran ilçesinde 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, Sarıçimen Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Çaldıran ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Hangedik Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme