Van'da elektrik kesintisi yapılacak

VEDAŞ, 7 Haziran Cuma (bugün) Van'da planlı elektrik kesintisi yapılacağını belirterek  vatandaşların tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 7 Haziran Cuma (bugün) Van’da saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında 7 ilçede planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte elektriklerin kesileceği yerler…
Van’ın Edremit ilçesinde, süphan, eminpaşa, ayazpınar, elmalık, yeni mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde, Bakraçlı, Bostaniçi, Karşıyaka, Kevenli, Yeni,Kurubaş Mahalelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde, Gönderme Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde, Çelebibağı Mahallesi, Aşağıışıklı, Yeşilova, Yukarıışıklı Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Saray ilçesinde, Çartak Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Özalp ilçesinde, Gözdeğmez, Kaşıkara, Yünkuşak Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesinde, Arındı, Çatakdibi, Doluçıkın, Tutak Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme