• Haberler
  • Sağlık
  • İl Sağlık Müdürü Tosun, Erciş Devlet hastanesinde incelemelerde bulundu

İl Sağlık Müdürü Tosun, Erciş Devlet hastanesinde incelemelerde bulundu

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesinde çeşitli incelemelerde bulundu. Tosun, ziyareti sırasında hastanenin acil servisi, poliklinikleri ve Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) birimlerini ziyaret etti. Burada hastane personeli ile işleyiş hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İncelemeler kapsamında, yakın zamanda aktif hizmet vermeye başlayan anjiyo ünitesi de ziyaret edildi. Tosun, anjiyo ünitesinin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, bu önemli sağlık hizmetinin bölge halkına büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Ziyaret esnasında Tosun'a, Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Sevcan Sağlam, Başkan Yardımcısı Ayhan Oruç, Destek Hizmetleri Başkanı V. Yücel Dursun, Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Onur Küçük ve hastane yönetimi eşlik etti. Hastane yönetimi, yapılan çalışmalar ve sunulan sağlık hizmetleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Op. Dr. Tosun, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesinin sunduğu sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için çalışmaların devam edeceğini vurguladı. Ayrıca, hastane personelinin özverili çalışmalarını takdir etti ve sağlık hizmetlerinin daha iyi noktalara taşınması için gerekli desteklerin süreceğini ifade etti.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme