Van'da bugün elektrik kesintisi yapılacak

VEDAŞ, 11 Haziran Salı (bugün) Van'da 5 ilçede planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 11 Haziran Salı (bugün) Van’ın Edremit, Gürpınar, Erciş, Tuşba, Özalp ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı

Van’ın Edremit ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Kavurma, Kurubaş, Süphan, Dönemeç Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 09.00 ile 12.00 saatleri arasında, İskele Mahallesi Buna Bağlı Sokaklarda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Çelebibağı Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Arındı, Çatakdibi, Doluçıkın, Güleçler, Murataldı, Sevindik, Taşdöndüren, Tutak, Uzungedik, Yedisalkım, Yurtbaşı Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Özalp ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Cumhuriyet Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme