ÜNLÜ YAZAR KİKA KİTAP CAFEDE SEVENLERİYLE BULUŞTU

Ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu, Van AVM'de KİKA Kitap Cefede okurlarıyla buluşarak son kitabı Bukre Kalp'i sevenleri için imzaladı.

Rıdvan Can

KİKA Kitap Cafe Yazar Kahraman Tazeoğlu’nu, sevenleriyle bir araya getirdi. Sevilen Yazar Tazeoğlu, son kitabı’nı Vanlı okurlarına tanıttı.

KİKA kitap cafe önünde düzenlenen söyleşide Van halkı sevilen yazara büyük ilgi gösterdi. Kültür, sanat ve edebiyatın ünlü isimlerini sevenleriyle buluşturan KİKA Kitap Cefe, bu kez seven kalplere hitap eden KahramanTazeoğlu’nu konuk etti.
Ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu, “Beni Van'a davet ederek sevenlerimle buluşturan Van KİKA Kitap Cafe ve Van AVM yönetimine çok teşekkür ediyorum. Vanlı okuyucularımla birlikte olmak bana büyük keyif verdi” dedi.

SEVENLERİYLE SELFİ ÇEKTİRDİ

Ünlü yazara kitabını imzalatmak için etkinlik alanında toplanan sevenleri, onu alkışlarla karşıladılar. Her kitabını büyük bir heyecanla bekledikleri yazarı karşısında gören sevenleri gözyaşlarına hakim olamadılar.

Tazeoğlu, son yazdığı “Bukre Kalp” kitabını imzalarken fotoğraf çektirmek isteyen sevenlerini geri çevirmedi. Ünlü yazara sarılıp duydukları hayranlığı dile getiren okurları sohbet etme imkanı da buldular.

Mütevazi kişiliği ile sevenlerinin gönlünü bir kez daha fetheden Yazar ve Şair Kahraman Tazeoğlu, kendisinden imza almak için gelen hayranları ile yakından ilgilenerek selfi çekti ve gösterdikleri yakın ilgi için teşekkür etti.

 

Bakmadan Geçme