TEİAŞ Spor Şampiyonluğunu Kutladı

Van 2. Amatör Futbol grubunda yenilgi almadan 1. Amatör Lige şampiyon olarak yükselen Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ SPOR) şampiyonluk sevincini yönetici, futbolcu ve Türkiye Futbol Federasyonu Van Bölge Müdürlüğü personelinin katıldığı yemekte kutladı.

Rıdvan Can

 

 Van 2’ci amatör liginde fırtına gibi eserek 2’ci amatör kümede rakiplerini geçerek namağlup şampiyon olan TEİAŞ Spor bünyesinde top koşturan futbolcular, teknik heyet, kulüp yöneticileri ve Türkiye Futbol Federasyonu Van Bölge Müdürlüğü personeli şampiyonluk yemeğinde bir araya geldiler.  

 

TEİŞ sosyal tesislerinde düzenlenen şampiyonluk yemeğine TEİAŞ Spor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda İşletme Müdürü Nevzat Sertkaya, TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, kulüp yöneticilerinden Aydın Özkan, Hamit Ertaş, Serkan Özdal, Muzaffer Bayar, Murat Polat, Hazim Çiftçi, Veysel Sürmeli ve futbolcular katıldı.

 

Yemekte bir konuşma yapan TEİAŞ Spor Başkanı Nevzat Sertkaya, şampiyonluk yemeğinde bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz dedi.  Şampiyonluğun mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekleyen Sertkaya,  “ Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Van Bölge Müdürümüz Kazım Çınar’ın destekleriyle sezon başında hedefi olan genç ve dinamik bir takım kurduk.  Sportmenliği esas alan takımımız antrenörümüz Fahri Baştürk’ün disiplinli ve programlı çalışmaları neticesinde sezonu  yenilgi almadan şampiyon olarak tamamladı. Şampiyonluk sevincini bizlere yaşatan bütün futbolcularımızı, teknik ekibimizi ve yöneticilerimizi kutluyorum. Büyük mücadeleler sonunda şampiyon olan ve 1’ci Amatör Ligi’ne çıkarak büyük başarı elde eden futbolcularımızdan gelecek sezon aynı başarının devamını bekliyoruz. Hedefimiz 1. Amatör Lig’de şampiyon olduktan sonra Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselerek Van’ ı başarıyla temsil etmektir’’ dedi.

 

TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater,  yemekte yaptığı konuşmada 1’ci Amatör Ligine yükselme başarısı gösteren TEİAŞ Spor’u kutladı.  Poleter, “Şampiyonluklar birlik ve beraberlikten geçer. Yetenek ve akıl birleştiğinde takım başarısı zaten kendiliğinden gelecektir. Genç nesle sahip çıkan ülkenin geleceğine sahip çıkmış olur. Başarıların devamını derslerinizde de getirmeli ve daha çok çalışarak bu yakalanan çıtayı en üst noktaya çıkarmalısınız. Sizlerin başarısı arkanızdan gelen küçüklerinize de örnek olacak ve onların koyacağı hedefler de belirleyici olacaktır’’ dedi.

 

TEİAŞ Spor Teknik Direktörü Fahri Baştürk ise, “ Sezonu şampiyon olarak tamamlayan oyuncularımı tebrik ediyorum. 6 maç sonunda 6 galibiyet alarak açık ara şampiyon olan takımımızla gurur duyuyoruz. Şampiyonluk başarısında emekleri bulunan bütün futbolcu arkadaşlarıma, desteğini bizden eksik etmeyen yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Hedefimiz BAL Ligi’dir ”dedi.

Bakmadan Geçme