Prof. Dr. Çetin Kotan kalp krizi geçirdi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde görevli olan ve yıllardır bölgenin kalp sağlığının koruyucusu olarak tanınan Prof. Dr. Çetin Kotan, üzücü bir olayla karşı karşıya kaldı. Bölge halkının gönüllerinde taht kuran, yaptığı başarılı ameliyatlarla milyonlarca kişinin hayatını kurtaran Prof. Dr. Kotan, bir kalp krizi geçirdi.

Aldığımız bilgilere göre, Prof. Dr. Kotan'ın kalp krizi geçirdiği haberinin duyulması, Van ve çevre illerdeki hastaları ve vatandaşları büyük üzüntüye boğdu. Yıllardır gece gündüz demeden, hiçbir zaman hasta ayrımı yapmadan çalışan ve bölgenin umudu haline gelen Kotan'ın sağlık durumu, herkes tarafından yakından takip ediliyor.

Yapılan ilk müdahalenin ardından Prof. Dr. Kotan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Vansesi Gazetesi olarak, Prof. Dr. Çetin Kotan'a acil şifalar diliyor ve kendisine bir an önce sağlığına kavuşması için dua ediyoruz.

Bölgedeki sağlık hizmetlerinde önemli bir rol oynayan Prof. Dr. Kotan, yaptığı başarılı operasyonlarla tanınıyor. Van ve çevre illerdeki hastalar, kendisine büyük güven duyarak tedavi için Kotan'ı tercih ediyordu. Kotan, geçmişte birçok ameliyatı başarıyla gerçekleştirerek, yüzlerce hastanın hayatını kurtarmıştı.

Kalp krizinin ardından Prof. Dr. Kotan'ın sağlık durumunun takip edildiği ve gerekli tüm tedbirlerin alındığı belirtildi.  

Vansesi Gazetesi olarak, Prof. Dr. Çetin Kotan'a tekrar acil şifalar diliyor ve kendisinin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Bölgenin gönüllerinde taht kurmuş değerli doktorun bir an önce hasta bakımına dönmesi, Van ve çevre illerdeki hastalar için büyük önem arz ediyor.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Dr Ali Kotan 23 Mayıs 2024 18:27

Dr.Çetin hepimizin gururu. Çetin'nin önemli özelliklerini yansıttığınız için size teşekkür ediyorum.

Bakmadan Geçme