MHP'den Berge'ye ziyaret

Cumhur İttifakı ortağı MHP Van İl Yönetiminden AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge'ye destek ziyaretinde bulundu.

Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Van  İl Başkanlığı İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge’ye destek ziyaretinde bulundu.
MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp ve beraberindeki parti üyeleri ile birlikte AK  Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge’ye gerçekleştirdikleri ziyarette 31 Mart’ta yapılacak seçimler öncesinde istişarelerde bulundu. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge: “Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sayın Salih Güngöralp, AK Parti Tuşba İlçe Başkanımız Sayın Erdal Baran, Milliyetçi Hareket Partisi Önceki Dönem Milletvekili Adayımız Sayın Yahya Cancan ve Küresünniler Derneği Başkanımız Sayın Bilal Yücebaş, Seçim Ofisimize ziyarette bulundu. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Hoş geldiniz, sefa getirdiniz.” İfadelerini kullandı. MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp ise, “Bizler Cumhur İttifakı’nın izinde, birlik ve beraberlik içerisinde yürüyeceğiz. Başkan adayımız İsa Berge’ye çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz ve başarısı için elimizden gelen ne varsa yapacağız.” ifadelerine yer verdi.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme