MERİT OCAKBAŞI VE MANGAL AÇILDI

Rıdvan CAN
Edremit yolu üzerinde bulunan Merit Şahmaran Oteli bünyesinde hizmet veren Merit Ocakbaşı&Mangal Restaurant, yeni yönetimi ve İstanbul'dan gelen deneyimli ustaları; Zeki  ve Fevzi Ustalar ile hizmete açıldı.
Şehir trafiğinden uzak Van Gölünün eşsiz manzarası karşısında nezih ve hijyenik bir ortamda yemek keyfi sunan Merit Ocakbaşı&Mangal Restaurant müşteri memnuniyetini, kaliteli ve  servisi ön planda tutuyor.
 Canlı müzik eşliğinde kaliteli yemek, alkolsuz bir ortam ve güler yüzlü servis, zengin menü seçenekleriyle her bütçeye uygun  fiyatlarıyla  açılan  Merit Şahmaran Otel Ocakbaşı  işletmecisi  Zeki Usta, " Yemediğimizi yedirmeyiz ilkesi   doğrultusunda  kaliteli sağlıklı hizmet anlayışıyla  farkımız  ortaya  koyuyoruz. Ocakbaşı restaurantımızda karışık ızgara, pirzola, kanat, kebap, çöp şiş, kuşbaşı, kaburga, tavuk şiş ve sıcak soğuk ara yemekler ile Vanlı hemşerilerimizin ve otel misafirlerimizin damak tadına uygun  lezzetler  sunuyoruz.  Göl  manzarası  ve huzru veren Merit Otel Ocakbaşı Van'ın lezzette tek noktası  olacaktır'' dedi. 
Et  tüketiminde kasaplarla çalışmadıklarını, özel dana alarak  kesime  gönderdiklerini, kesim  sonrası ayrılan etleri  5 gün süreyle soğuk hava depolarında dinlendirdikten sonra  işlediklerini belirten Zeki Usta şunları  söyledi: " Etlerimizi iklime göre temin ediyoruz. Kışın Siirt yöresinden yazın ise, Gevaş'tan  tedarik ederek  pirzola, bonfile, kontrfilesi, çöp şiş, kebap, köftelik, kuşbaşı ve kıyma  olarak ayrı ayrı  ayrıyoruz."
 İki katlı ve  bin 500 kişilik oturma kapasitesi, ferah ve zevkli dekoru ile özel günlerde, işyeri yemeklerinde, doğum günü, nişan  ve kutlamalara  ev sahipliği yapmaya hazır  olduklarını  anlatan Zeki Usta,  Merit Ocakbaşı Restaurant'ın  güleryüzlü  profesyonel ekibi ile  müşterilerini ağırlamaya hazır olduklarını vurguladı.

Bakmadan Geçme