Kaymakam Aydoğan'dan ilçenin asırlık çınarlarına ziyaret

Van'ın Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, ilçede ikamet eden iki asırlık çınarı evlerinde ziyaret etti.

Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, ilçede ikamet eden 95 yaşındaki Zozan Teyze ve 98 yaşındaki Halime Teyzeyi ziyaret ederek 18-24 Mart Yaşlılar Haftalarını kutladı.


Kaymakam ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan, "İlçemizde bulunan yaşlı insanlarımızı bir program dâhilinde düzenli olarak ziyaret edip hasbihal ediyor onların hayır dualarını alıyoruz. Zozan ve Halime teyzede çınarlarımızdan ikisi. Ziyaretlerimiz devam edecektir" dedi. Ziyaret sonunda Kaymakam Aydoğan, Zozan ve Halime Teyzeye teşekkür edip sağlık ve mutluluk diledi.” Van’ın Muradiye ilçesinin yaşayan asırlık çınarları Zozan ve Halime Teyze ise Kaymakam Melih Aydoğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini iletti. Bu ziyaret, yaşlı bireylerin toplumun saygı duyduğu birer hazineler olduğunu hatırlatırken, onların deneyimlerinden faydalanmanın toplumsal bir zenginlik olduğunu bir kez daha gösterdi.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme