İstanbul Hastanesi Personeli Yemekte Buluştu

Van'da 7 yıl önce faaliyet göstermeye başlayan Özel İstanbul Hastanesi, dün akşam düzenlenen “Geleneksel akşam yemeği” ile hem 7’nci yıllarını kutladılar, hem de çalışanları ile bir araya geldiler.

zel İstanbul Hastanesi yönetimi tarafından turistik bir otelde verilen “Geleneksel akşam yemeği”nde hem 7’nci yıllarını kutladılar, hem de doyasıya eğlendiler. Yoğun ilginin gösterildiği yemekte bir konuşma yapan Özel İstanbul Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Çiçeksay, slayt gösterimi eşliğinde 7 yıl öncesinden bugüne hastane ve çalışmalarını anlattı. Çiçeksay, “Hastanemiz 2007 yılında 3 bin 500 metre kare kapalı alanda 34 yataklı, yaklaşık 40 personelle hizmete başladık. Geçtiğimiz 7 sene zarfında hastanemiz 186 yatak kapasitesiyle, 70 adet yeni doğan yoğun bakımıyla ve 12 bin metre kare kapalı alanla hizmet vermeye çalışıyoruz. Tabiî ki bu başarılar, sizlerle yakalanan başarılardır. Bunların her birinin gerçekleşmesinde sizlerin çok büyük emekleri var. Van küçük bir yer olduğundan dolayı hastaneye gelen hastalarla karşılaştığımızda sizin onları güler yüzle karşıladığınızı bizlere söylemeleri bizleri bu konuda da ayrıyetten mutlu ediyor. Umarım aynı özveri ile halkımıza hizmet etmeye devam ederiz” dedi.
Çiçeksay’ın konuşmasının ardında, hastanede 5 yıl hizmet veren doktor ve personele birer plaket ve altın takdim edildi. Plaket töreni ardından, hastane personeli müzik eşliğinde iş stresinden uzak doyasıya eğlendiler.

Bakmadan Geçme