• Haberler
  • Spor
  • İş insanı Erol Temel: Vanspor'u hak ettiği yere getireceğiz

İş insanı Erol Temel: Vanspor'u hak ettiği yere getireceğiz

Uzun yıllar Vanspor'a destek veren, geçmişte as başkanlık görevinde bulunan iş insanı Erol Temel, 14 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek olağan genel kurulda başkan adayı olacağını açıkladı. Temel, yaptığı açıklamada Vanspor'u hak ettiği yere getirmek için canla, başla var gücüyle çalışacağını belirtti.

Vansesi Gazetesi'nden Burhan Ergin'in haberine göre TFF 2. Lig takımlarından Vanspor, 14 Haziran Cuma günü saat 18:00'da Van Elite World Hotelde olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirecek. 

Görev süresinde Vanspor taraftarının gönlünde taht kuran iş insanı Erol Temel, 14 Haziran Cuma günü yapılacak kongrede aday olacağını duyurdu. Geçmişte Vanspor'un As Başkanlığı görevini yürüten Temel, seçilmesi halinde şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyerek Kırmızı Siyahlı temsilcimizi hak ettiği yere getirmek için yoğun çaba sarf edeceğini ifade etti.

Temel, Vanspor'a verdiği hizmetle taraftarların gönlünde önemli bir yer edindi. Kulübün zor dönemlerinde maddi ve manevi desteğini esirgemediği bilinen Temel, kongrede aday olma kararını, Vanspor'un geleceği için atacağı önemli bir adım olarak nitelendirdi.

Temel, "Vanspor benim için her zaman özel bir yere sahip. Kulübün zor günlerinde her zaman yanında oldum ve bundan sonra da olmaya devam edeceğim. Şimdi ise Vanspor'u hak ettiği yere getirmek için kongrede aday olma kararı aldım" diye konuştu.

Geçmiş deneyimleri ışığında Vanspor'u 1. Lig'e çıkarmak için yoğun çaba sarf edeceğini belirten Temel, "Şeffaf bir yönetim anlayışıyla Vanspor'u hak ettiği yere getirmek için canla başla çalışacağım. Taraftarlarımızın desteğiyle 1. Lig hedefine ulaşmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.

Temel, ayrıca yeni bir stat yapımı ve altyapı çalışmalarına önem vereceğini vurgulayarak, "Vanspor'un büyüyerek gelişmesi için gereken tüm adımları atarak, taraftarlarımızın ve camiamızın mutlu olacağı bir yönetim sergileyeceğim" dedi.

Temel'in çalışmaları arasında; tesislerin modernizasyonu, altyapının güçlendirilmesi, profesyonel kadronun yapılandırılması, taraftarların takıma bağlılığının artırılmasının sağlanması gibi konuların ön plana çıkarılacağı öğrenildi. Temel, tüm paydaşların desteğiyle Vanspor'u layık olduğu yere, zirveye taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

Vanspor kulübünün 14 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek olağan genel kurulunda Erol Temel'in seçilmesi halinde, Vanspor'un yeni döneminde önemli değişim ve dönüşüme tanık olunacağı öngörülüyor.

Bakmadan Geçme