Büyükşehir yol çalışmalarını sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, kentin dört bir yanında yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.

Yapılan açıklamada, ekipler kentin ana arterlerde, mahalle sokak ve caddelerinde yol, altyapı malzeme serimi, genişletme, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında, bahar aylarında yağışlardan etkilenerek bozulan ve hasar gören yollarda düzenlemeler yapılarak, sürücülerin ve vatandaşların daha güvenli seyahat etmeleri sağlanıyor.

Yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra, ekipler tarafından kaldırım ve bordür düzenlemeleri de yapılıyor. Yaya güvenliğinin artırılması amacıyla hayata geçirilen bu çalışmalar, kent genelinde eş zamanlı olarak yürütülüyor.

Ekipler, kısmi asfalt serimi, bozulan yolların onarımı, köprü giriş, çıkış bakımları gibi geniş kapsamlı faaliyetlerin yanı sıra, küçük çaplı onarımlar, yama işlemleri çalışmaları sürdürüyor. Bu çalışmalar sayesinde, vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmesi hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye yetkilileri, "Hemşehrilerimizin konforlu ve güvenli seyahat etmesi can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ekiplerimiz, kentin dört bir yanında yoğun bir çalışma temposuyla görev yapıyor. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve kent trafiğinin aksamaması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi.

Yetkililer, vatandaşların yol çalışmaları yeni yolların açılması, mevcut yollarda yapılacak düzenlemeler ve yaya geçitleri yapılması, talep ve önerilerini dikkate aldıklarını sözlerine ekledi. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedeflenerek kent genelinde yol ağının iyileştirilmesi çalışmalarının hız kesmeden aralıksız devam edeceğini belirttiler. 

Bakmadan Geçme