İpekyolu Tatvan’a Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'ta mücadele eden İpekyoluspor Mardin Girmeli Belediyespor'u 2-1'le geçerek moral kazandı.

Rıdvan CAN

 

B.Vanspor Teknik Direktörü Aydın Oyman, galip geldikleri Girmeli Belediyespor maçı sonrası gazetemize yaptığı açıklamada maç  öncesi soyunma odasında futbolcularıma "Önce kendinize güvenin. Oynayın inanın ve kazanın " dedim.  Futbolcularımda  bu  ruhla maça çıkarak galibiyet aldı.İlerleyen haftalarda  daha iyi olacağız”  diye konuştu..  

 

Taraftarlarımızın desteği memnun etti.

Girmeli Belediyespor ile oynadıkları maçta iyi bir oyun sergilediklerini belirten, Teknik Direktör Aydın Oyman, "Güçlü bir rakibimize karşı 10 kişi kalmamıza rağmen oynanan futbol beni memnun etti. 10 kişiyle 1-0 geriye düştük fakat maçtan kopmadık.  Tam aksine rakibin üzerine giderek maçın son dakikasına kadar golü aradık. Maçı zorda olsa lehimize çevirerek üç puanı aldık, Atatürk stadının ağır zeminine ve böyle zor bir rakibe karşı bu kadar etkili oyun oynayabiliyor ve çok sayıda gol pozisyonuna girebiliyorsak ben bunu başarı olarak kabul ediyorum. Taraftarlarımızın desteğine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Çok önemli bir galibiyet aldık.

Duygusal tarafı çok ağır basan bir karşılaşma oynadıklarına da dikkat çeken Oyman, "Kritik dönemeçte çok önemli bir galibiyet aldık. Maçın kaybı  ilerisi için  ciddi sıkıntı  yaratacağını biliyorduk.. Fedakarca mücadele ettik. " dedi.

Zor Bir Deplasman Bizi Bekliyor

İpekyolu hafta sonu deplasmanda Tatvan ile karşılaşacak Hazırlıklarını İŞGEM spor tesislerinde sürdüren takımda morallerinde üst düzeyde olduğu gözlerden kaçmadı.

Tatvan maçını değerlendiren Aydın Oyman, “Rakibimiz 3’ncü Lig iddiası olan bir ekip. Çok iyi bir takımları var ara transferde birçok futbolcuyu kadrolarına katan bir takım. Bizim açımızdan zor bir müsabaka olacak. Tabi ki biz de kendi kalitemizi, gücümüzü biliyoruz.  Deplasmanda oynayacağımız bu maçta kazanmayı arzu ediyoruz. " diye konuştu. 

Bakmadan Geçme