Hanedan Sofrası Yeni İmajıyla halkın hizmetine açıldı

İşletmeciliğini Mustafa Arslan, Fuat Katar ve Mehmet Yorgun'un yapacağı Van'ın köklü lokantası Hanedan Sofrası yeni dizaynı ve görünümüyle tekrar Van halkının hizmetine açıldı.

Rıdvan Can

 

Hanedan Sofrası açılış törenine Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Başkan Yardımcısı Faruk Biner, TSO yönetim Kurulu üyesi Metin Abi ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Maraş caddesi Carrefour alışveriş merkezi yanında bulunan işyerinin ikinci katında hzmet verecek olan Hanedan Sofrasının açılışında bir konuşma yapan Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva yeni yüzü ve imajıyla kente yeniden kazandırdıkları işyerinin açılışını yapmaktan dolayı büyük mutluluk içerisinde olduklarını belirterek, "Özellikle yaşadığımız kentimiz zenginlikleri ve güzellikleriyle dünya üzerinde eşine az rastlanır bir konuma sahiptir. Sahip olduğu zenginliklerle dünyada eşi benzeri olmayan Tabiat ananın dört bir yanına saçtığı güzelliklere sahip bu kente biz de Van TSO olarak açılışı yapılan işletmenin Van'a ve Van halkına hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.

 

 İşletme ortaklarından Fuat Katar ve Mustafa Arslan ise yaptıkları açıklamada Hanedan Sofrası'nın yeni yüzü ve imajıyla kente değer katacağını ifade ederek,  bin metrekareden oluştuğunu  yaklaşık 30 çalışan istihdam ettiklerini belirterek, Ramazan ayında  Van halkına hizmet vereceklerini söylediler. 

 

Yapılan konuşmaların ardından TSO  Başkanı Necdet Takva Başkan yardımcısı Faruk Biner, TSO yönetim Kurulu üyesi Metin Abi ve işletme ortakları birlikte Hanedan Sofrası açılış kurdelesini keserek açılışı gerçekleştirdiler.

Bakmadan Geçme