HALKIMIZLA BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

İpekyolu Belediyesi’nde halk ziyaretleri devam ediyor. Esenler, Karşıyaka, Selim Bey ve Yeni Mahalle Meclisleri İpekyolu Belediye Eş başkanlarını makamında ziyaret ederek, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dilediler.

Vansesi Haber Merkezi

Yeni binasında hizmet vermeye devam eden İpekyolu Belediyesi’ni Esenler ve Karşıyaka Mahalle Meclisleri ziyaret etti. Yerel seçimlerde halkın desteğini alarak büyük başarı elde eden İpekyolu Belediye Eş başkanları Aygül Bidav ve Veysel Keser ziyarette bulunan Mahalle meclis üyelerini kapıda karşıladı. Çoğunluğu kadınlardan oluşan Esenler Mahalle Meclisi çalışanları Eş başkanlarla görüştü. Meclis üyeleri, Eş başkanlarla sıcak bir sohbetin ardından mahallenin durumu hakkında bilgilendirme yapıldı. Ziyaretin sonunda kadınlar zılgıtlar atarak odadan çıktı. Yoğun görüşme trafiğinin ardından Karşıyaka Mahalle  Meclisini kabul eden Eş başkanlar, Meclis üyeleri ile tek tek tokalaştı.  Karşıyaka Mahalle Meclis Başkanı Mehmet Koç,  başkanlara başarılar dileyerek, mahallede en büyük sorunun yol sorunu olduğunu aktardı. Mahalle meclislerinin mekan sorunu yaşadığına dikkat çeken Koç,  Karşıyaka mahallesinde halk evinin açılmasını istedi.

İpekyolu Belediye Eş başkanı Aygül Bidav, mahallelerde yol çalışmalarının devam ettiğini hatırlatarak en kısa sürede bütün mahallelerin yol sorununu çözmeye çalışacaklarını söyledi.  Belediyenin olanaklarının da çok kısıtlı olduğunu belirten Bidav, belediyenin araç sorununa rağmen var olan gücüyle çalıştığını aktardı. Bidav, halkın desteğiyle birlikte başaracaklarını söyledi.

İpekyolu Belediye Eş başkanı Veysel Keser ise İpekyolu Belediye sınırları içerisinde bulunan mahalle meclislerine kendi mahallelerinde yaşanan eksiklerin rapor haline getirilip kendilerine sunulmasını istedi.

Getirilen raporlara göre bütçe belirleneceğini söyleyen Keser, bu sayede acil çözülmesi gereken sorunlara anında müdahale edileceğini aktardı.

Keser, “Bizde halktan biriyiz. Sizinle beraber bu sorunlara çözüm aramak istiyoruz. Sistemin belediye başkanları gibi değiliz. Eylem etkinliklerde, iyi günde, kötü günde halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Halkımızın bu duyarlılığını gördükçe gururlanıyoruz ve belediye hizmet çalışmalarına daha sıkı sarılıyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme