• Haberler
  • Güncel
  • Edebiyat dünyasında yeni bir soluk Aysima Yayınları 

Edebiyat dünyasında yeni bir soluk Aysima Yayınları 

Edebiyat dünyasının yeni soluğu Aysima Yayınları, genç ve yetenekli şair, yazar Yaşar Adıyaman'ın liderliğinde başarıyla yoluna devam ediyor. Ülkenin dört bir yanında gerçekleştirdiği çalışmalarla adından söz ettiren yayınevi, edebiyatseverlere nitelikli eserler sunmayı hedefliyor.

Ülke genelinde büyük ses getiren Aysima Yayın Evi yayın hayatına başladığı ilk üç ayda Mardin, Kayseri ve Karaman’da düzenlenen kitap fuarları etkinliklerine katılarak, Yozgat Sorgun Kitap Fuarlarına katılma hazırlıklarını sürdürüyor.

VİZYON VE MİSYON İLE YENİ BİR ANLAYIŞ

Sait Adıyaman ve Yaşar Adıyaman tarafından kurulan Aysima Yayınları çalışmalarını en üst düzeyde sürdürüyor. Genel Yayın Yönetmenliğini Yaşar Adıyaman, Genel koordinatörlüğünü Sait Adıyaman’ın üstlendiği yirmi yıldır yayın hayatında yer alan Yaşar Adıyaman yepyeni yüzlerle ve yepyeni bir markayla merkezi Van'da bulunan yayıncılık faaliyetlerine başladı. 

Edebiyat dünyasında yeni bir soluk Aysima Yayınları 

Aysima Yayınları, geniş yazar kadrosuyla yayın yelpazesini genişleterek çeşitli türde şiir, roman, öykü, deneme gibi farklı eserlere yer vererek okurlarına zengin içerik sunmayı amaçlıyor. Yayınevinin önceliği, kaliteli ve özgün metinlere sahip eserlerin yayınlanmasını sağlamaktadır.

Genel Yayın Yönetmenliği görevinde bulunan Yaşar Adıyaman, edebiyat dünyasında tanınan ve başarılı eserlere imza atmış bir yazar olarak bilinmektedir. Edebi eserlere ilgisi olan, farklı alanlarda deneyimli yazarları bir araya getirerek Aysima Yayınları'nın başarısına katkı sunmalarını hedeflemektedir.

Yayınevinin vizyonu, yeni ve yetenekli yazarlara fırsat tanıyarak edebiyat dünyasına katkı sunmaktır.
Aysima Yayınları, ülkenin dört bir yanında edebi etkinliklere katılarak yazarlarla okurları buluşturarak adından sıkça söz ettirmektedir. Yayınevi, edebiyatın her alanında çeşitlilik ve farkındalık yaratmaya özen göstermektedir. Nitelikli eserlerin yanı sıra okurlarına yeni ve ilgi çekici genç yazarları tanıtmayı amaçlayan Aysima Yayınları, genç yetenekleri cesaretlendirip destek vererek geleceğe yönelik umut vaadedici çalışma sergilemektedir.

Edebiyat dünyasında yeni bir nefes, yeni bir soluk olan Aysima Yayınları genel yayın yönetmeni Yaşar Adıyaman'ın başarılı çalışmaları sanatseverler ve edebiyatçılar tarafından büyük ilgiyle takip edilmektedir. Yayınevinin özgün ve kaliteli eserlerle edebiyat dünyasına katkıda bulunmaya devam etmesi beklenmektedir.

Edebiyat dünyasında yeni bir soluk Aysima Yayınları 

“HEDEFİMİZ EDEBİYAT DÜNYASINA YENİ BİR SOLUK GETİRMEKTİR”

Gazetemize açıklamalarda bulunan Yaşar Adıyaman, “Yayın hayatına başladığı ilk üç ayda 17 nitelikli eseri okuyucularla buluşturan Aysima Yayınlarının yılsonu hedefi 120 eseri okuyucularla buluşturmaktadır. Roman, öykü, deneme, şiir, novella, çocuk kitapları başta olmak üzere geniş bir yelpazede hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bizim hedefimiz edebiyat dünyasına yeni bir soluk kazandırmaktadır. Dosya başvuruları başladı. Özelikle çocuk edebiyatı ve genç kurgu alanında çok iddialı eserler ile birlikte genç yazarlar yer alıyor. Yayınevinin ülke genelinde yapacağı çalışmalar için beş marka isim belirleyen Sait Adıyaman genç girişimci kimliği ile nitelikli istihdam ve iş gücüne katkı sunacak. Merkezi Van’da olan Aysima Yayınlarının Kayseri, İstanbul ve Ankara'da temsilcilikleri, şubeleri bulunmaktadır” dedi. 

Bakmadan Geçme