• Haberler
  • Güncel
  • Gürpınar Belediyesi'nden bakım onarım çalışmaları

Gürpınar Belediyesi'nden bakım onarım çalışmaları

Gürpınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte park, bahçe ve caddelerde yürütülen ağaç budama, çim biçme ve bakım-onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Doğanın canlandığı, çiçeklerin açtığı bu dönemde Gürpınar Belediyesi, yeşil alanların ve parkların daha güzel görünüme kavuşması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, parklarda ve çevrede bulunan ağaçların bakımını, kuruyan dalların budama işlemlerini gerçekleştiriyor. Bu sayede ağaçların canlılığı korunarak, daha güçlü, sağlıklı büyüyerek güzel bir görünüm sağlıyor.

Belediye ekipleri çim biçme çalışmalarıyla park ve bahçelerin düzenli ve temiz bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Parklar, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve kamusal alanlar kontrol edilerek, çimlerin bakımı yapılıp düzgün bir şekilde biçilmesi temizliğinin yapılmasıyla, göze hitap etmesiyle düzenli bir ortam oluşturuluyor.

Gürpınar Belediyesi'nden bakım onarım çalışmaları

Gürpınar Belediyesi yetkilileri, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bahar mevsimiyle birlikte tabiatın uyanmasıyla biz de yeşil alanlarımızın bakımlarını yapıp güzel görünmelerine özen gösteriyoruz. Ekiplerimiz, park, bahçe ve caddelerdeki ağaç budama, çim biçme ve bakım-onarım çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor. Amacımız, ilçemizin yeşil alanlarını daha güzel ve insanların faydalanabileceği hale getirmek, vatandaşlarımıza temiz ve estetik bir çevre sunmaktır" dedi.

Gürpınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün yürüttüğü ağaç budama, çim biçme bakım-onarım çalışmaları, ilçenin genel görünümüne katkı sağlıyor. Vatandaşlar yapılan bu çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek, daha güzel ve temiz bir çevrede yaşamanın keyfini sürdürdüklerini belirtiyorlar.

Gürpınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün yürüttüğü ağaç budama, çim biçme ve bakım-onarım çalışmaları, ilçenin bakımlı, düzgün ve yaşanabilirliğini artırmayı hedefliyor. Bu çalışmalarla birlikte, vatandaşlar temiz, düzenli ve estetik bir çevrede gezip, dolaşıp keyifli zaman geçirmekte ve doğanın tadını çıkarabilmektedirler. 

Yorumlar 1
Hizmet lazım 11 Mayıs 2024 13:51

İlçelerimiz küçücük... Gidin diğer bölgelerdeki ilçelere bakın, gezmeye bakmaya kıyamazsınız. Düzenli, temiz, bakımlı, ferah, yeşil ve güzel ilçeler görürsünüz. Bizimkilerde yollar berbat, kaldırımlar ve refüjler berbat, çevre kirli, dere ve kanallar kirli, çarşı düzensiz, park ve yeşil alanlar çok az, mevcut park ve yeşil alanlar bakımsız, ilçelerimiz göz alıcı ve güzel değil. Semt ve mahallelerde bin bir eksiklik var. Alt yapı eksikleri çok, üst yapı eksikleri çok. Yani 13 ilçemizde de yapılması gereken yığınla iş var.

Bakmadan Geçme