Gölkentlilerden maça davet

Vanspor taraftar gruplarından Gölkentliler Başkanı Nevzat Aslan, Pazar günü oynanacak Vanspor-Bucaspor maçı için maça davet çağırısı yaptı.

Yalçın Arpa

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor ligin 36. haftasında sahasında İzmir ekibi Bucaspor’u konuk ediyor. Pazar günü saat 15:00’da Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak karşılaşmayı; Adnan Deniz Kaya, Şenol Bektaş, Emre Doğu ve Süleyman Bahadır hakem dörtlüsü yönetecek.

Maç öncesi gazetemize konuşan Gölkentliler Başkanı Nevzat Aslan, “İlimizin tek profesyonel takımı Vanspor’un geçtiğimiz hafta deplasmanda Sarıyerspor’u 3-2 mağlup ederek play-offa kalması sevindiricidir. Bu hafta sahamızda ligin güçlü ekiplerinden Bucaspor’la karşılaşacağız. Yarın saat 15:00’da oynanacak maçta Vanspor’umuzu yalnız bırakmayalım. Herkes tribünlerdeki yerini alarak takıma destek versin. Vanspor’un şuan ciddi anlamda maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var.  Vanspor’un yıllardır hasretini çektiğimiz birinci lige yükselmesi için herkes elini taşın altına koymalı. Burada en önemli görev iş insanlarına ve yöneticilere düşüyor. Lütfen Vanspor’a gereken desteği verin. Bu memleket artık spor alanında bir yere gelmeli. Bucaspor karşısında galip geleceğimizi düşünüyorum” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme