Este Paint Güzellik Salonu Hizmete Açıldı

Uzman Estetiysen Meruşah Duran tarafından açılan Este Paint güzellik salonu İpekyolu Beşyol mevki Çınar İş merkezinde hizmete açıldı. Açılış töreni çok sayıda davetli katıldı.

İlhan Siyahtaş

Este Paint güzellik salonunun Vanlı bayanların ve Erkeklerin yeni adresi olma yolunda hayli iddialı olduğunu söyleyen Uzman Estetisyen Meruşah Duran “ Van’da güzellik solunumuz ile fark yaratmak istiyoruz, verdiğimiz hizmetler ve yapacağımız uygulamalar ile Vanlı bayan ve erkeklerin en gözde merkezi olacağız ” dedi.

Uzman Estetisyen Meruşah Duran “ Van’da bir ilki gerçekleştirdik. Şuan Türkiye genelinde 5. şube olarak Van’da hizmet vermeye başladık. Türkiye genelinde sadece 5 merkezde bulunan Alexandrite dediğimiz cihazı Van’a getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Alexandrite cihazımız ile hemen hemen vücudun bütün bölgelerine lazer epilasyon uygulaması yapılabiliyoruz. Erkeklerde ve kadınlarda tüylenme dağılımı ve miktarı farklıdır. Esas olarak kadınların problemi olan aşırı kıllanma erkeklerin de kaş arası, elmacık kemiği üstü, sırt, boyun, göğüs ve ense gibi bölgelerde rahatsız edici olabilir, bacaklarda seyreltme sıklıkla yapılmaktadır.  Biz bu cihazımız ile  bütün bu hizmetleri vermekteyiz. Güzellik salonumuzda cilt bakımı, ing epilasyonu, bölgesel zayıflama dediğimiz kapitasyon, lazer epilasyonu gibi hizmetler sunmaktayız. Şuan estetik uzmanı Özlem Kundak ben ve 3 personelimiz ile halkımıza hizmet edeceğiz. Buradaki hedefimiz ve amacımız, müşterilerimizin bulunduğu koşulları, stresi ve sorunları unutturacak bakımlarla, ruhuna bedenine uygulanan terapilerle dinlenmesini ve keyiflenmesini sağlamayacağız” şeklinde konuştu. 

Bakmadan Geçme