Esnafın yüksek elektrik fatura sorunu Türkiye gündeminde

Elektriğe yapılan yüzde 127 zammın esnafı bitirme noktasına getirdiğini 'Esnafın Çığlığına Kulak Verin' manşetiyle okuyucularına duyuran Vansesi Gazetesi Türkiye'nin en çok izlenen kanalı Fox TV'de sabah saatlerinde İsmail Küçükkaya ve Çalar Saat haber ekibinin hazırlayıp sunduğu haber programında ekrana geldi.

Vansesi Haber Merkezi

1937 yılında yayın hayatına başlayan, Van’ın 84 yıllık ticari markası; tarafsız, bağımsız,  güncel ve ilkeli yayın yapan gazetesi Vansesi haberleri ve kalitesiyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya devam ediyor.

Yüksek gelen elektrik faturalarının esnafa bir dert daha yüklediğini “Esnafın çığlığına kulak verin” manşetiyle esnafların sorunlarını gündemine taşıyan Vansesi Gazetesi, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana gelerek Van esnafının sesini milyonlara duyurdu. Gazeteci Küçükkaya, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in de hükümetle görüştüğünü, elektriğe yapılan yüzde 127’lik zammın esnafa zarar verdiğini, büyük ihtimalle yüzde 25’lik indirim yapılacağını kaydetti.

Bakmadan Geçme