ERCAN OTOMOTİV VAN MASTERLER TAKIMININ FORMA SPONSORU OLDU

Van'ın köklü sanayi esnaflarından biri olan Ercan Otomotiv Van Masterler takımının 18-23 Mayıs tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Uluslararası Masterler Turnuvasında forma sponsoru olarak destek sağladı.

Rıdvan Can

Sanayi sitesinde bulunan ve yıllardır Van'a ve bölgeye hizmet eden, otomotiv sektöründe birçok alanda yaptıkları güzel çalışmalarla Van ekonomisine önemli katkılarda bulunan Ercan Otomativ sahibi Ercan Polater Van'ın futboluna damga vurmuş Van Masterler takımına forma sponsoru oldu.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Polater, “Van Masterler takımı Van'ın sporuna yıllarca hizmet etmiş, her biri kendi alanında profesyonel bireylerden oluşan değerlerdir. Ercan Otomotiv olarak, Mayıs ayında Antalya'da gerçekleşen turnuvada kendilerinde forma sözümüz vardı. Bu anlamda firmamız adına forma sponsoru olduk. Van Masterlere hayırlı olsun başarılar diliyoruz" dedi.

"TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Bengin Çakay, yaptıkları ortak açıklamada, Ercan Polater’e ve çalışanlarına verdikleri forma desteğinden dolayı teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme