Elizabeth Güzellik Salonu hizmete açıldı

Bakımına, güzel görünmeye ve güzelliğine önem verenlerin buluşma adresi Elizabeth Güzellik Salonu deneyimli kadrosuyla Soydan İş Merkezi'nde hizmete açıldı.

Vansesi Gazetesi'nden Burhan Ergin'in haberine göre Van’da her geçen gün sayıları artan güzellik merkezlerine bir yenisi eklendi. Alanında uzman, deneyimli kadrosuyla Soydan İş Merkezi’nde hizmete açılan Elizabeth Güzellik Salonu Vanlıların yeni adresi olacak. İpekyolu Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mehmet Ali Şalem ve genç girişimci Kenan Sağlam ortaklığında hizmet verecek olan Elizabeth Güzellik Salonunun açılışına Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatif Başkanı, AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç ve çok sayıda davetli katıldı. 

BERGE’DEN 650 BİN LİRALIK DESTEK

Açılışta söz alan AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge, “Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatif Başkanı olarak buradayım. Aynı zamanda siyasi bir yarışın içerisindeyim. Kıymetli kardeşim Mehmet Ali Şalem’i kutluyorum. Çok güzel bir işletme hizmete açmış bulunuyor, inanıyorum ki bundan sonraki süreçte Van’ımız tam turizm kenti olacak. Önümüzdeki süreçte yerel yönetimin katkılarıyla, siyasi partilerin kendi gücüne, ekonomisini Van’a yansıtarak vereceği katkı ve değerle hep birlikte ilimizde güzel katma değer oluşturacağız. Elizabeth Güzellik Salonunun kısa zamanda hedeflediği standardı yakalayacağına inanıyorum. Bizde Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi olarak üst limitimiz olan 650 bin liralık kredi desteğini kardeşimize sunacağız. Tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Elizabeth Güzellik Salonu hizmete açıldı 

KOÇ: MEMLEKETİMİZE HAYIRLI OLSUN

Daha sonra konuşan Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, “Bu tür elit ve şık mekanlar her zaman ilimize katkıda bulunmaktadır. İnsanlarımızda bu tür hizmetleri hak ediyor. İnşallah nezih ve güzel bir ortamda iyi bir istihdam yaratarak hedefledikleri amaçlarına ulaşırlar. Elizabeth Güzellik Salonunun memleketimize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu. 

ŞALEM: UZMAN KADROMUZLA KALİTELİ HİZMET VERECEĞİZ

Elizabeth Güzellik Salonu ortaklarından Mehmet Ali Şalem, “İstihdama katkı sunmak, güzelliğinize güzellik katma adına güzellik salonu açtık. İnsanlarımızın güzelliklerine güzellik katmak için bu sektörde yer almak istedik ve güzelliği temsil eden ELİZABETH ismini tercih ettik. İnsanlarımız geldiğimiz süreçte güzelliklerine ve kişisel bakımlarına önem veriyor. Amacımız insanlarımıza deneyimli uzman personelimizle kaliteli hizmet vermek için gayret sarf ediyoruz. Şu an 6 personel istihdam etmekteyiz. Allah’ın izniyle işlerimizi büyüterek, personel sayımızı arttıracağız. Nasip olursa yeni şubeler açmayı hedefliyoruz. Açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Elizabeth Güzellik Salonu hizmete açıldı

 SAĞLAM: HALKIMIZI ELİZABETH GÜZELLİK SALONUNA BEKLİYORUZ

Son teknoloji cihazlarla donatılmış Elizabeth Güzellik Salonu ortaklarından genç girişimci Kenan Sağlam, “Yaklaşık 4 yıldır bu sektörde hizmet vermekteyim. Elizabeth Güzellik Salonunda kuaför, manikür pedikür yeni nesil uygulamalar, cilt bakımı, lazer epilasyon, bölgesel incelme, kırışık ve leke giderici tedaviler, kalıcı makyaj, İpek kirpik, gibi bütün hizmetleri sunuyoruz. Halkımıza kaliteli ve uygun fiyatlarla hizmet vereceğiz. Tüm personellerimiz alanında uzman kişilerden oluşmaktadır. Son sürüm cihazlarla titizlikle hizmet vermekteyiz. Kendini önemseyen, bakımlı olmak, güzel görünmek isteyenleri Elizabeth Güzellik Salonuna bekliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Elizabeth Güzellik Salonu kurdelelerin kesilmesiyle hizmete açıldı. 

Bakmadan Geçme