Büyükşehir'den yol çizgisi çalışması

Büyükşehir Belediyesi, daha güvenli ulaşım ağı oluşturmak ve kazaları önlemek için yol çizgi çalışması yürütüyor. 

Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, yayaların ve araçların bulvar, cadde ve sokaklarda daha güvenli ulaşım sağlayabilmeleri için başlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Özel sürücü kursları ve yurttaşlardan gelen talepler doğrultusunda Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Tuşba İlçesi Kalecik Mahallesi'nde bulunan özel sürücü kurslarının parkurlarında ve direksiyon sınav alanlarında 7 buçuk kilometrelik çizgi çalışması yaptı.

Yapılan çizgi çalışması, sürücülerin güvenli sürüş becerilerini geliştirmelerine ve trafik kurallarına uyum sağlamalarına katkıda bulunacak. Yapılan çalışma ile şehirdeki sürücü eğitimi kalitesi artırılarak trafik güvenliği katkısı sağlanacak. 

Yol çizgi çalışmaları, kent genelinde bulvar, cadde, sokak ve yaya geçitlerinde belirli periyotlar dahilinde devam edecek.

Yorumlar 2
VAN 13 Mayıs 2024 17:19

7 KİLOMETRELİK KİRLİ, BAKIMSIZ BİR YOL. HER YÖNÜYLE DÖKÜLÜYOR. HELE REFÜJÜ, HELE KALDIRIMLARI, HELE KİRLİLİĞİ. BU YOL KALECİK TOKİYE ÇIKIYOR. BU YOLDA BİNLERCE İNSAN SINAVDAN GEÇİYOR. BU YOL OTO PAZARINA VE GALERİCİLER SİTESİNE GİDİYOR. BU HALİ YAKIŞIYOR MU ALLAH AŞKINIZA?

Bu şehrin yollarına acı bir örnek 13 Mayıs 2024 17:16

İşte o yol yıllardır ilgisiz, bakımsız, kirlidir. En az beş yıldır hep gündemde. Ne demek istediğimizi bilmek isteyen, bugün gidip sürücü kursu sınavlarının yapıldığı etabın hepsine baksın.Refüjü nasıl? Kaldırımları ve yolu nasıl? Kanalı temiz mi? Refüj yemyeşil, ağaçlı ve çiçekli mi? Yolu ve çevresi tertemiz mi? Peki ne zamandır böyle? Yıllardır böyle. Hangi belediye sınırları içindeydi?

Bakmadan Geçme