• Haberler
  • Spor
  • Büyükşehir Belediyespor Galibiyet Peşinde

Büyükşehir Belediyespor Galibiyet Peşinde

İskenderunspor ile pazar günü sahasında oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Rıdvan Can

Kırmızı-siyahlılar, Teknik Direktör Zeki Yılmaz, gözetiminde son çalışmasını Van Atatürk Şehir Stadyumunda bugün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Tüm Futbolcuların hazır bulunduğu antrenmanda İskenderunspor  maçının taktik çalışması yapıldı.

Teknik Direktör Zeki Yılmaz, ligin son üç haftasına girdiklerini üç maçta da Yenilgiyi düşünmeyen, saldıran, golü düşünen, futbolun tüm güzelliklerini sahaya yansıtan bir takım hüviyetinde sahada yer alacaklarını belirterek, “İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Pazar günü telafisi olmayan İskenderunspor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Hafta başından beri çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık. Futbolcularımın moral motivasyonunu üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz” dedi.

Yılmaz, İskenderunspor maçının önemine işaret ederek, “Bu maç 6 puanlık bir maç. Ligin güçlü ekiplerinden İskenderunspor ile sahamızda oynayacağız. Maça büyük önem veriyoruz. Tek düşüncemiz bu önemli maçtan galibiyetle ayrılmak. Bu galibiyeti kente ve taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz ve bunu başaracağımıza da inanıyoruz. Taraftarlardan destek bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

Takımda kırmızı kart cezalısı Salih Tunar dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Bakmadan Geçme