BİG MAMMA'S CAFE & RESTAURANT VAN'DA HİZMETE AÇILDI

Tarifsiz lezzetleri ve kalitesi ile Türkiye'nin markası haline gelen Big Mamma's Cafe & Restaurant Van'ın kalbi olarak tanımlanan Cumhuriyet Caddesi Park AVM girişinde hizmete açıldı.

Rıdvan Can-Burhan Ergin

 

Farklı damak tadıyla Van'ın yeni lezzet noktası Big Mamma's Cafe & Restaurant Van'da hizmet vermeye başladı. Big Mamma's gıda güvenliğini maksimum seviyede tutarak müşterilerine nezih bir ortamda, kaliteyi ve lezzeti bir arada sunuyor.

"Çölyak hastalarına glutensiz menü"

Big Mamma's Cafe & Restaurant Genel Müdürü Merve Efe, Cumhuriyet Caddesi Park AVM girişi cadde üzerinde hizmet vermeye başladıklarını belirterek, "Van'a getirdiğimiz Big Mamma's kurumsal bir firmadır. 1984 yılında Danimarka'da kuruldu. İstanbul Marmara Bölgesinde 72 şubesiyle çok etkin şekilde hizmet vermektedir. Genellikle dünya mutfağından lezzetlerle her türlü lezzeti cafemizde müşterilerimize servis ediyoruz. Bilindiği gibi çölyak hastaları,  buğday,  arpa, çavdar, yulaflı gıdalar tüketemedikleri gibi ayrıca marketlerde satılan hazır gıdaların içeriklerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Bu insanlarımızın mutlaka gluten içermeyen gıdalar tüketmeleri gerekmektedir. Big Mamma's çölyak hastalarımız için glutensiz menü hazırladı. Van'da ilk defa cafe olarak biz bu hizmeti hayata geçiriyoruz. Şefimiz de bilgi, birikimi ve mahirane ustalığının yanında bu konuda özel eğitim aldı. Çölyak hastaları gönül rahatlığıyla cafemize gelebilirler. Misafirlerimizi Big Mamma's'a bekliyoruz" dedi.

"Van'da yapılmayanları yapacağız"

Cafe & Restaurant hizmetinde Van'da iddialı olduklarını belirten Efe, kaliteden asla ödün vermeyeceklerini söyleyerek, "Big Mamma's dünyaya adını duyuran markadır. Dekoruyla, deneyimli personeliyle, hizmet anlayışımızla, kalitemizle huzur veren mekânımızla Vanlılara en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız. Kaliteden asla ödün vermeyeceğiz. Güler yüzlü personellerimizle hizmetimizle fark yaratacağımıza inanıyoruz. 'Lezzet Tesadüf Değildir' sloganıyla sabah, öğlen, akşam Dünya mutfağından lezzetlerle herkesimin ve şehrin ortak noktası haline gelen Big Mamma's mutfağıyla iddialıyız. Yemek menümüz son derece zengindir. Kahvaltı, kahve çeşitleri, soğuk ve sıcak içecekler, pizza çeşitleri, çin mutfağına özgü makarna çeşitleri, salatalar, stik ızgara beraberinde özel soslarıyla, bize özel tatlı çeşitleri, Sandwich çeşitleri, wrap çeşitlerimizle her damak zevkine hitap ediyoruz. Van'da yapılmayanları yapacağız. Vanlı hemşerilerimize elimizden gelen her türlü hizmetin en iyisini sunacağız. Misafirlerimizi cafemize bekliyoruz. Van'ın kalbinde hizmet vermeye başladık. Van'da her toplantı, doğum günü, nişan, kadınlar günü, evlilik yıldönümü, bayanlara özel günler, basın toplantısı gibi etkinliklerde hizmet verebiliyoruz. Ayrıca farklı mekanlara da hizmet götürüyoruz. Değerli Van halkını Big Mamma's'a bekliyoruz. Gelip kalitemizi görmelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Menümüz özenerek seçildi"

Big Mamma's Cafe & Restaurantın zengin menüye sahip olduğunu söyleyen Big Mamma's mutfak şefi Nurullah Kaplan uzun zamandır cafe sektöründe hizmet verdiğini belirterek, "Big Mamma's büyük bir markadır. Türkiye'de 75 şubesi bulunuyor. Kendine has lezzetleri var. Big Mamma's Türkiye'de adını pizzayla duyurdu. Kahvaltı ürünlerimiz tamamen yöresel olup Van'dan alıyoruz. Yemek menümüzde dana bonfilemiz var. Menümüz özenerek hazırlanıp seçilen 104 çeşitten oluşuyor ve bunların hepsini misafirlerimize öneriyoruz. Kaşarlı köftemiz çok güzel, beğendili köftemiz var. Karışık pizzalarımız var. Müşterilerimizin arzu edeceği her türlü hizmeti veriyoruz. Ayrıca çocuk ve çölyak hastaları için menümüz var. Misafirlerimizi Big Mamma's'a bekliyoruz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme